We hebben het afgelopen jaar vaker hier overnacht. De kamers van het hotel zijn goed wat betreft bedden en meubilair, je ziet wel dat ze al ouder zijn. De badkamers zijn echt toe aan een update, douchen in bad is niet meer van deze tijd en ook laat het onderhoud van de badkamers te wensen over.
De ontvangst aan de receptie is altijd vriendelijk. We halen meestal wel een drankje in de bar, maar blijven er niet zitten. Ontbijt is prijzig, 24.50 euro, maar zeer uitgebreid. Er is een afdeling warme gerechten, eieren, spek, worstjes, quiche, wafels, poffertjes, een afdeling kaas, vlees, vis en groenten. Lekker veel vers fruit en een afdeling yoghurt met cereals en ook nog een ruike keuze pastries. De laatste keer was er geen service van bijv omelet en French toast aan tafel, dat was er de keer daarvoor wel.
Voor ons ligt het hotel zeer handig als we onze kinderen bezoeken, maar zoals gezegd er is wel iets van verbetering nodig en we merken dat de prijs afgelopen jaar wel zeer verhoogd is. Misschien toch maar eens een ander hotel in Den Haag proberen?