Marriott Hotels
Priceline
Expedia.comUS$ 113
StayForLongUS$ 116
Beoordeeld op 26 maart 2023

Mooie kamer met alles erop en eraan. Heel netjes. Zeer tevreden. Alleen enige minpunt de vlaggen buiten maken een behoorlijke herrie en kon hierdoor niet slapen. Marco die in de lobby de bediening deed is TOP. Een vriendelijke man, zeer respectvol. Hij kan goed met de gasten omgaan.

Datum van verblijf: maart 2023
  • Reistype: Reisde alleen
Beoordeeld op 12 februari 2023 via mobiele applicatie

Super lieve werknemer genaamd Maria, top service gehad tijdens ons verblijf bij marriot in the hague.

Mooie kamers, schoon en heerlijk ontbijt!
Vriendelijk personeel..
Locatie ook perfect!!!!!!!!!!!!!!!

Datum van verblijf: februari 2023
Beoordeeld op 26 november 2022 via mobiele applicatie

Een van mijn beste overnachtingen namens mijn lidmaatschap bij Marriott Bonvoy. (Achterwege gelaten van mijn status), wordt u bij aankomst vriendelijk en behulpzaam ontvangen door de receptie. Zij begeleiden simpel door check in en uw eventuele vragen. Kamer is comfortabel en uitnodigend ingericht. Kom zeker hier terug

Datum van verblijf: november 2022
Reistype: Reisde alleen
Beoordeeld op 9 september 2022

We hebben het afgelopen jaar vaker hier overnacht. De kamers van het hotel zijn goed wat betreft bedden en meubilair, je ziet wel dat ze al ouder zijn. De badkamers zijn echt toe aan een update, douchen in bad is niet meer van deze tijd en ook laat het onderhoud van de badkamers te wensen over.
De ontvangst aan de receptie is altijd vriendelijk. We halen meestal wel een drankje in de bar, maar blijven er niet zitten. Ontbijt is prijzig, 24.50 euro, maar zeer uitgebreid. Er is een afdeling warme gerechten, eieren, spek, worstjes, quiche, wafels, poffertjes, een afdeling kaas, vlees, vis en groenten. Lekker veel vers fruit en een afdeling yoghurt met cereals en ook nog een ruike keuze pastries. De laatste keer was er geen service van bijv omelet en French toast aan tafel, dat was er de keer daarvoor wel.
Voor ons ligt het hotel zeer handig als we onze kinderen bezoeken, maar zoals gezegd er is wel iets van verbetering nodig en we merken dat de prijs afgelopen jaar wel zeer verhoogd is. Misschien toch maar eens een ander hotel in Den Haag proberen?

Datum van verblijf: augustus 2022
Beoordeeld op 5 september 2022

We hadden weer een geweldig weekend in Den Haag en Scheveningen. Het verblijf in het Marriott Hotel heeft daar in hoge mate aan bijgedragen. Het zeer attente personeel, de ruime kamer, de geweldige ontvangst door Mimoun in de executive lounge en de perfecte ligging.

Kamertip: Kamers aan de achterkant zijn rustiger.
Datum van verblijf: september 2022