Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jorplace
Hotels in de buurt
NH Atlantic Den Haag(Den Haag)
US$ 144
US$ 141
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
NH Den Haag(Den Haag)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 135
US$ 116
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
US$ 108
US$ 105
Hotels.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Ibis Den Haag Scheveningen(Scheveningen)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 95
US$ 89
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Aan het strand
Besparingsmelding! 14% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 14% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 104 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

The Hague Marriott Hotel(Den Haag)
US$ 125
Orbitz.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
US$ 192
US$ 182
Orbitz.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Aan het strand
Carlton Beach(Scheveningen)
US$ 202
US$ 147
Orbitz.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Zwembad
US$ 87
US$ 69
Hotels.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Hotel Mimosa(Scheveningen)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 117
US$ 82
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
US$ 89
US$ 75
Priceline
Zie aanbieding
Beoordelingen (274)
Beoordelingen filteren
274 resultaten
Waardering van reizigers
137
59
25
18
35
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
137
59
25
18
35
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
12 - 17 van 274 beoordelingen
10 november 2016 beoordeeld

Het was een gedoetje, 120 medisch studenten in het hostel proppen en daarbij ook kamers vrij laten voor workshops. Gelukkig is het allemaal gelukt, het paste precies, ook het eten ging goed, door het in twee shifts te doen.
We konden gebruik maken van de keuken, van alle fijne faciliteiten in Jorplace en van de gastvrijheid van de JorCrew.
De sfeer in Jorplace is fantastisch, het is er gezellig, knus en kleurrijk. De biertjes staan koud en van eten is ook genoeg aanwezig.
De bedden lijken dan wel op harde planken, de matrassen zorgen ervoor dat hij toch heerlijk ligt!

  • Verbleef: november 2016, reisde voor zaken
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Kim G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 november 2016 beoordeeld

Deze Halloween wilden we een mooi feest geven voor ca 60 vrienden. Dat is helemaal gelukt bij Jorplace: we hadden van te voren met de eigenaar afgesproken om de mogelijkheden door te nemen. Eigenlijk was alles wel mogelijk en hij dacht enthousiast mee hoe over de aankleding, hapjes, DJ etc. We hebben een topavond gehad: super leuke ruimte om te dansen, maar ook om rond de haard te hangen en bij te kletsen. Bijkomend voordeel was dat wij zelf en een aantal vrienden van buiten de stad konden blijven slapen. En wat een fijne afsluiter als je 's ochtends na je eigen feestje de ruimte weer opgeruimd aantreft en je spullen netjes in een kratje klaarstaan. Heel vriendelijke medewerkers die er echt op gericht waren om ons een heerlijke avond te bezorgen. Bedankt Jordy en Anouk!

Kamertip: prima twee persoonskamers in het aanbod naast de meer-persoonskamers
  • Verbleef: oktober 2016, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
1  Bedank Ferry B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 oktober 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Aardige eigenaar en medewerkers, die netjes met hun bezoekers omgaan. Mijn complimenten! Dat kan ook heel anders. Fijne locatie ook. En veel kamers met meer dan genoeg bedden. Succes met de zaken verder, en bedankt nogmaals!

Verbleef: oktober 2016, reisde met vrienden
1  Bedank Anna V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 oktober 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Bij Yorplace wordt je op een vriendelijk, gastvrije manier ingecheckt. Hier geen overdreven aangeleerde maniertjes, hier is het gevoel van "mi casa su casa". De kamer die wij hadden, bovenin, veel trappen, was heel basic met gedeelde toiletten en douches. Overigens keurig schoon en altijd beschikbaar, zonder overlast van andere gasten. Handdoeken kun je kopen voor €1, en dus houden, zitten niet bij de kamerprijs in. Het ontbijt zit er wel bij inbegrepen, gewoon basic, zoals thuis.Ook mag je de keuken en koelkast gebruiken om zelf maaltijden te maken, superleuk concept!Het leuke van Yorplace is de ontspannen sfeer en de vrijheid van je eigen eten en drinken te bereiden. Pluspunt is ook de super locatie, midden in Centrum

Verbleef: augustus 2016, reisde met vrienden
1  Bedank Castle5
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Gastvrij en gezellig hostel op goede locatie. Prima voor een nachtje op stap met vrienden. Schone kamer met eigen wastafel, maar wel erg krap en basic. In de ochtend goede cappucino ☕️ maar echt relaxed ontbijten, doe je een paar deuren verder bij Meneer Chocola.

Verbleef: september 2016, reisde met vrienden
Bedank Marieke B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken