Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Leuke prijs en gezellig tentje”
Beoordeling van Bar Bistro Speakers

Bar Bistro Speakers
Reserveer een tafel
2
za 5-12
20:00
Geclassificeerd als nr. 295 van 1.537 Restaurants in Den Haag
Wijk: Voorhout
Gegevens restaurant
Wijk: Voorhout
2 oktober 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Via social deal voor 17.50 een vier gangen diner gegeten. Leuk prijsje. Ik had een aardapppl curry wraps vooraf. Was lekker. Kabeljauw in orde. Groenten een beetje te hard misschien. Echtgenote had spare ribs.Ook dik in orde. Toetje cheesecake was een aanrader. Leuke vlotte en vriendelijke bediening. Sfeervol tentje. Niks mis mee.

Datum van bezoek: oktober 2020
1  Bedank Vleesje
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (34)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

1 - 5 van 34 beoordelingen

4 juli 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten voor een super prijs, 4 gangen voor 24,95 euro.
Geen lullig porties, geen enorme uitgebreide kaart maar keus genoeg, ook vegetarisch.
Vriendelijke gastvrouw en gastheer.
Aanrader als le lekker wilt eten voor een lager budget, zonder op kwaliteit in te boeten.

Datum van bezoek: juli 2020
1  Bedank F4127YSronm
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 juni 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij hebben hier top gegeten, 4 gangen voor 17.50, hoe kan het, en de kwaliteit was top, lekkere escarcots, prima kreeftesoep, heerlijk livar kotelet ,heerlijk kaasplankje, prima bediening, wij gaan zeker terug.

Datum van bezoek: juni 2020
Bedank 14.351
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 februari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

We gingen een avondje theater Branoul doen en dus waarom niet een hapje eten bij de buren. Dat is on zeker niet tegengevallen integendeel we waren verrast. Heerlijk eten prima bediening en een hele leuke sfeer. Prima vertoeven en daarna binnendoor naar het theater een echte aanrader dit.

Datum van bezoek: februari 2020
Bedank Fzw000
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 februari 2020 beoordeeld

Een vrijdag avond in januari (2020). met vrienden afgesproken om bij Speakers te gaan eten. Van buiten, maar ook van binnen ziet het er gezellig uit. De Bistro was bijna vol. de tafel die wij kregen was niet erg ruim om te zitten, beetje klem tussen de tafel en een muurtje. De kaart is beperkt, maar voldoende om een keuze te maken. Wij hebben gekozen voor het 3-gangen menu. de kwaliteit van het eten is goed, maar niet bizonder. De bediening was goed en betrokken. Of wij hier snel nog een keer komen?? daar twijvelen wij nog over......

Datum van bezoek: januari 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Mr-Arthur-R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Bar Bistro Speakers bekeken, bekeken ook

 
Den Haag, Zuid-Holland
Den Haag, Zuid-Holland
 

In Bar Bistro Speakers geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
US$USD
Nederland
© 2020 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.