Echt top!
Aanraders een doosje bars meenemen voor thuis.Op locatie een Latte met een stuk worteltjes taart😍
Echt top!
Beste bakker van Rotterdam en omstreken. De cheesecake en de Red velvet taart zijn de beste die ik ooit ben tegengekomen. Iedere hap is echt genieten.
Heerlijke taart en chocomelk. Zo lekker dat we de dag erna nog eens zijn geweest. Er zijn niet veel tafeltjes, maar we hoefden helemaal niet lang te wachten. Wachten kan tevens op een bankje binnen.
Wat moet je zeggen? Gewoon de allerlekkerste taart,koekjes en gebak in de stad, wij kunnen hier in ieder geval niet aan voorbij zonder wat te eten of mee naar huis te nemen. Super!
Taartjes van koekela zijn heerlijk! Het is wel altijd erg druk en lastig om een plaatsje te bemachtigen! Koffie is goed en personeel is beleefd en behulpzaam.
Zeker de moeite waard!!