rick s
Almere, Nederland

Geweldige avond! Dankjullie

Beoordeling van Euromast
4,0 van 5 bollen23 jul 2024 beoordeeldvia mobiele applicatie
Wil je boeken google voor kortingcodes ze zijn er!

Voor ons 1e huwlijks jaar te vieren. De stars suite geboekt. Prachtige suite op een prachtige locatie hoog boven de stad. Jammer is wel dat je veel tussen de toeristen zit en dat is opzich ook wel begrijpelijk. Als je in je suite zit is t heel grappig dat de kamer beplakt is met folie dus dat reflecteerd 90% alle toeristen gebruiken dit als spiegel en dat levert grappige momenten op

Bij t eten zat er een toerist in een muffe oude winterjas naar ons te staren terwijl wij er uiteraard opgedirkt bij zaten dit gaf wel een beetje een ongemakkelijk gevoel tijdens het eten en de tafeltjes in het gereserveerd gedeelte zijn zo smal dat een grote vent niet echt luxe zit. Eten zelf was lekker! Complimenten aan de chef voor mensen met grote eetlust is het zeker niet te veel.

De kamer zelf was prachtig op gegeven moment sluit t dek voor toeristen en heb je haast de hele euromast prive voor je alleen. Dat is gaaf! En best veel Privacy! Prachtig ligbad met uitzicht over rotterdam. (Als ze geen zwarte panelen hadden geplaatst bij de hekken voor de kamers) dus vanuit t bad en bed geen uitzicht je moet er echt voor staan!

T kluisje word bij binnenkomst genoemd maar daar heb je niks aan hij staat los! Maar ach wie gebruikt er een kluis op de kamer (ik niet)

Mochten de mensen van euromast dit ook lezen 1 van de gordijnen zit los, zet t kluisje vast en maak glas voor de hekken van de kamers. Daarna moet tripadvisor een extra ster toevoegen voor mijn volgende beoordeling en uiteraard dank jullie voor een onvergetelijke avond en uitstekende service
Datum van verblijf: juli 2024
Kamertip: Parkeren kan 10 minuten verderop goedkoop in een garage.
Gereageerd 24 jul 2024
Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve review. We zijn verheugd te horen dat u ervoor koos om uw eerste huwelijksjaar bij ons op de Euromast te vieren en dat u genoten heeft van uw verblijf in de Stars Suite.

Het is geweldig om te horen dat u de suite en de locatie prachtig vond. We begrijpen dat de aanwezigheid van toeristen soms een uitdaging kan zijn en we waarderen uw begrip hiervoor. De grappige momenten met de reflecterende folie op de ramen geven inderdaad een unieke draai aan het verblijf.

Uw feedback over het restaurantgedeelte en het eten is zeer waardevol voor ons. We streven ernaar om een comfortabele eetervaring te bieden en zullen uw opmerkingen over de tafelindeling en de sfeer zeker meenemen. Het doet ons goed te horen dat u heeft genoten van het eten en we zullen de complimenten doorgeven aan onze chef.

Bedankt voor het melden van het losse gordijn en het kluisje. We zullen dit onmiddellijk laten nakijken en verbeteren. Uw aanbevelingen zijn zeer waardevol en helpen ons onze service te verbeteren.

Nogmaals bedankt voor uw prachtige woorden en constructieve feedback. We kijken ernaar uit u in de toekomst weer te mogen verwelkomen en hopen dat uw volgende verblijf net zo onvergetelijk zal zijn.
1.5 km van Euromast
  • Official Site
1.6 km van Euromast
Meer hotels in Rotterdam bekijken
Beoordeeld op 12 februari 2024

Wij hebben ter gelegenheid van ons 25 jarig huwelijksjubileum met ons gezin genoten van een super brunch, met geweldig uitzicht en fantastisch personeel! Parkeren voor de deur.
Al met al een belevenis van niveau die zeker is aan te raden voor iedereen

Datum van verblijf: februari 2024
Euromast Rotterdam, Gastenservice/Front Office van Euromast, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 februari 2024

Bedankt voor uw beoordeling Pieter. Fijn om te lezen dat jullie genoten hebben! Nog gefeliciteerd met dit mooie mijlpaal. Wij hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Beoordeeld op 4 december 2023

Gigantische kamer (Heaven) met ongekend uitzicht over Rotterdam. Bed lag zo lekker dat ik er eigenlijk niet meer uit wilde, maar ja.. Grote douche ruimte en bad in de kamer. Uitgebreid ontbijt op de kamer en ‘s avonds hapjes met een fles Cava. Tafel in het restaurant was al vrijgehouden voor ons. Zeer vriendelijk personeel. Kortom, voor herhaling (ooit) vatbaar. Vanaf 22:00 tot 10:00 uur is het hele Euromast terras voor de hotel gasten. Ongekend!

Datum van verblijf: november 2023
Euromast Rotterdam, Gastenservice/Front Office van Euromast, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 december 2023

Bedankt voor uw beoordeling Hans. Ontzettend fijn om te lezen dat u heeft genoten van uw verblijf in suite Heaven. We zullen ook uw complimenten doorgeven aan onze collega's van het restaurant.

Hopelijk zien we u in de toekomst weer terug Hans!

Beoordeeld op 19 juli 2023

Een brunch genoten in de euromast vriendelijke ontvangst.
Lekkere en verse producten moo en leuk aan tafel gebracht ruime keuze en zeer smakelijk. Een echte aanrader.waren er om 10:30 gewoon netjes bediend en vriendelijk geholpen. Goede uitleg wat je kreeg.

Datum van verblijf: juli 2023
Euromast Rotterdam, Gastenservice/Front Office van Euromast, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 juli 2023

Hartelijk dank voor uw positieve review en fijn om te horen dat u zo genoten heeft van uw brunch bij de Euromast. We streven ernaar om onze gasten een onvergetelijke ervaring te bieden met heerlijke maaltijden en een vriendelijke service. Uw complimenten betekenen veel voor ons.

We zien ernaar uit u in de toekomst weer te mogen verwelkomen.

Beoordeeld op 22 november 2022

Door mijn vriendin uitgenodigd voor een high tea voor mijn verjaardag. Beneden stond een enorme rij waardoor we al 10 minuten te laat boven kwamen, wellicht idee als mensen naar het restaurant moeten om ze er langs te laten? Binnengekomen een prachtige plek aan het raam, echter….ijs en ijskoud!! De high tea was zeer matig, een koude quiche en 3 sandwiches zo summier belegd dat we de bovenkant van de sandwiches hebben gehaald. Het uitzicht blijft prachtig maar op culinair en service niveau blijft er heel wat te verbeteren. Vind het jammer voor mijn vriendin die toch een aardig bedrag voor mijn kado heeft betaald

Datum van verblijf: november 2022
Euromast Rotterdam, Gastenservice/Front Office van Euromast, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 november 2022

Beste AllegondaT, bedankt voor je bericht en feedback. Wat jammer om te horen dat u heeft moeten wachten op naar boven te gaan. Wij zullen zeker uw feedback meenemen om wat soepeler te zijn om bezoekers met een reservering eerder naar boven kunnen laten gaan. Ook zullen wij uw feedback over de hightea meenemen naar de keuken. Als u nog aanvullende feedback heeft kunt u dat mailen naar info@euromast.nl

Hopelijk geeft u de Euromast in de toekomst nog een kans.

Beoordeeld op 5 november 2022

Voor ons werk met het Rotterdams Ballonnenbedrijf zijn we reeds een aantal keer ballonnen bezorgd voor verjaardagen of babyshowers die in de Euromast gevierd werden. En hoe gaaf is het dan om er ook een keer te kunnen overnachten? We verbleven in de Stars Suite met jacuzzi en een spectaculair uitzicht. 's Avonds en 's morgens heerlijk gegeten met de Rotterdams skyline als achtergrond. Een aanrader!

Datum van verblijf: maart 2022
Euromast Rotterdam, Gastenservice/Front Office van Euromast, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 november 2022

Bedankt voor uw beoordeling! Wat ontzettend fijn om te horen dat u heeft genoten in de Stars Suite. En natuurlijk blijven we samenwerken als het om balonnen gaat. Tot de volgende keer!