2 personen bekijken dit hotel
ibis
Algotels
StayForLongUS$ 92
Beoordeeld op 26 maart 2023 via mobiele applicatie

Zeer goeie uitval basis om weekendje Rotterdam,vriendelijk personeel (aan de balie toch). Kamers mooi en net. Onbijt is iets minder,wordt niet voldoende bijgevuld zelf wanneer je de vraag stelt. Parking zou toch iets goedkoper kunnen in de red Apple 24€/dag.

Kamertip: Mss uitkijken om onbijt ergens anders te benuttigen.
Datum van verblijf: maart 2023
Hotel- cmanager, Owner van ibis Rotterdam City Centre Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 maart 2023

Beste gast,
Fijn dat u de tijd nam voor een review.

Fijn om te lezen dat u het comfort van uw kamer en de gastvrijheid van onze medewerkers kon waarderen. Jammer dat het ontbijt niet geheel naar wens was. Wij hopen zelf ook dat we snel weer ons gehele buffet kunnen aanbieden. We hopen dat uw verblijf verder volledig aan uw verwachtingen voldeed en dat u van een goede nachtrust heeft genoten.

Het was een plezier u te mogen ontvangen en hopelijk tot een volgende keer.
Vriendelijke groet,

Beoordeeld op 31 oktober 2022

Zeer vriendelijke bediening
Propere kamers
Vriendelijk personeel
Ligt mooi centraal gelegen en is makkelijk te bereiken
Zeker aan te zeker voor eens citytrip te doen
Ontbijt is lekker en zeer uitgebreid

Datum van verblijf: oktober 2022
Hotel- cmanager, Owner van ibis Rotterdam City Centre Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 november 2022

Beste Jolien,
Dank u voor uw mooie beoordeling.

Positieve feedback is een leuke bevestiging van het harde werk van ons team. We zijn blij om te lezen dat u ook de locatie bij het centrum een groot pluspunt vond.

We hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Hartelijke groet,

Beoordeeld op 31 oktober 2022

Zeer nette kamer en een goed ontvangst
Toffe mensen aan de bar zeer mooi ontbijt zeer lekker is zeker een aanrader voor eens hier te komen ook roterdam zelf is een zeer mooie stad zeker een aanrader!!

Dag Tristan,
Bedankt voor de hoge score die u gaf aan ons hotel.

We lezen met veel plezier dat uw kamer naar wens was en dat het ontbijt gesmaakt heeft. Wij geven het compliment over de ontvangst zeker door aan onze receptiemedewerkers!

Graag tot een volgende keer!
Met vriendelijke groeten,

Beoordeeld op 5 oktober 2022 via mobiele applicatie

Heerlijk hotelletje in het centrum van Rotterdam - vlakbij metro/station Blaak . Perfecte locatie om Ahoy te bezoeken tijdens de dag, en te genieten van de uitgaansbuurt in de avond. Zeker een aanrader! Interparking the red apple vlak ernaast voor de wagen

Reistype: Reisde alleen
Hotel- cmanager, Owner van ibis Rotterdam City Centre Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 oktober 2022

Beste gast,
Bedankt voor uw feedback.

Het doet ons veel plezier dat u een aangenaam verblijf heeft gehad. Fijn dat u onze gunstige ligging op prijs stelde. We hopen dat u ook van een goede nachtrust en van Rotterdam heeft genoten!

Hartelijke groet,

Beoordeeld op 20 september 2022

Goede entree; goed geholpen en leuke uitleg over de staf. Mooie, schone kamers. Leuk barpersoneel, heel attent. Heerlijk ontbijt voor iedereen iets! Zeker 3aard om nog een keer te verblijven! Heerlijke eetzaken eromheen.

Datum van verblijf: september 2022
Hotel- cmanager, Owner van ibis Rotterdam City Centre Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 september 2022

Beste Jasper,
Bedankt voor uw fijne review.

Wat fijn te horen dat u in de wolken was over het verblijf in ons hotel. Ons team dankt u voor uw lovende woorden over de kwaliteit van het ontbijt en over de inrichting en het comfort van uw kamer.

Graag tot een volgende keer!
Met vriendelijke groeten,