Beoordeeld op 26 april 2023 via mobiele applicatie

Top hotel. Proper. Leuk met bubbelbad en sunshower in badkamer. Ontbijt is ook tiptop in orde. Veel keuze en lekker. Hier komen we zeker terug. Personeel vriendelijk en behulpzaam. En het uitzicht vanuit de kamer, wauw. Centraal gelegen zodat je snel overal naartoe kan. Parkeren kan je aan voordelig tarief in publieke parking net voor de deur.

Kamertip: Parkeren in publieke parking net voor het hotel. Via hotel krijg je een voordeeltarief.
Datum van verblijf: april 2023
Beoordeeld op 19 maart 2023 via mobiele applicatie

Even twee dagen Rotterdam bezocht. We hadden een junior suite geboekt met sauna, jacuzzi en uitzicht op de Maas. Een erg mooie en ruime kamer. In de ochtend aangekomen maar we kregen direct de sleutel van de kamer. 's Avonds genieten van het uitzicht en goed geslapen op de heerlijke bedden. 's Ochtends een heerlijk ontbijt met een zeer ruime keuze aan gerechten. Daarna nog even genieten van de sauna omdat we een late checkout hadden bijgeboekt. Het zeer vriendelijke personeel maakte voor ons het plaatje compleet! En heerlijke ervaring die we zeker nog eens over gaan doen!

Datum van verblijf: maart 2023
Beoordeeld op 5 maart 2023 via mobiele applicatie

Ideale plek. Vlakbij Erasmusbrug. Makkelijk bereikbaar vanaf station, tram stopt voor de deur. Goede kamers. Zeer uitgebreid ontbijt. Super uitzicht vanuit ontbijtruimte. Goede service.
Ik miste een showercap, werd meteen geregeld.

Datum van verblijf: maart 2023
Beoordeeld op 12 februari 2023

Heerlijk verblijf gehad en goede service van het personeel aan de balie. Staan altijd klaar voor je. Ontbijt is prima met genoeg keus. Kamers zijn goed proper gemaakt door de poetsers. Echt een aanrader voor een city trip naar Rotterdam. Kom zeker terug.

Datum van verblijf: februari 2023
Guest relations Inntel Hotels, Owner van Inntel Hotels Rotterdam Centre, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 februari 2023

Beste Mark,

Hartelijk dank voor uw recente verblijf bij ons en de positieve review.

We zijn zo blij om te horen dat u van uw gehele verblijf in Inntel Hotels Rotterdam Centre genoten heeft. Wij streven ernaar onze gasten een unieke ervaring te bieden en we zijn verheugd dat we uw verwachtingen hebben overtroffen.

Wij kijken ernaar uit u in de toekomst opnieuw bij Inntel Hotels Rotterdam Centre te mogen verwelkomen.

Sophie - Guest Relations

Beoordeeld op 10 februari 2023

Geweldige hotel hier in rotterdam waar de service op optimaal niveau is. Iedereen staat open op je te helpen en indien er iets is kan je altijd bij de receptie terecht. Ook compliment voor de housekeeping, de kamer was perfect schoon

Datum van verblijf: januari 2023