Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“De koopgoot”
Beoordeling van Beurstraverse

Beurstraverse
Geclassificeerd als nr. 3 van 37 Shoppen in Rotterdam
Attractiegegevens
29 september 2016 beoordeeld

De grote winkelstraat van Rotterdam, officieel heet het de Beurstraverse maar iedereen noemt het de koopgoot.

Datum van activiteit: januari 2016
Bedank maarten m
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (147)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen
Filteren

25 - 29 van 147 beoordelingen

14 september 2016 beoordeeld

Lekker shoppen bij bekende winkelketens in de Koopgoot! Vlakbij de metro en veel eettentjes in de buurt. En bij mooi weer rommelen de kinderen lekker bij de waterstralen die zomaar uit de grond komen.

Datum van activiteit: mei 2016
Bedank Els1963
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 september 2016 beoordeeld

Kijk van boven naar beneden en je wilt ook naar beneden naar die Koopgoot.
Mooi weer, lekker koel. Slechts weer goed beschermd. Alles van je gading. Food bij de Hema, kleding, ach ga zo maar door.
Loop er vaak doorheen met bezoekers of heerlijk alleen.

Datum van activiteit: september 2016
Bedank Villa028
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 augustus 2016 beoordeeld

Mooie winkels en een schone omgeving . Je kunt hier gewoon winkelen en je veilig voelen. En, als het regent: je blijft lekker droog!

Datum van activiteit: juli 2016
Bedank engelien2015
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Bekijk meer beoordelingen
18 augustus 2016 beoordeeld

Rotterdam is al een mooie stad om in te genieten van het eten, maar dat je er in het centrum nog eens lekker kan winkelen maakt het extra mooi!

Datum van activiteit: juli 2016
Bedank Mariam R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Beurstraverse bekeken, bekeken ook

 

In Beurstraverse geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding