“De beste bubble tea in Rotterdam”
Beoordeling van YoYo! Fresh Tea Bar

YoYo! Fresh Tea Bar
Geclassificeerd als nr. 14 van 38 Snelle hap in Rotterdam
Prijsklasse: € 3 - € 4
Keukens: Aziatisch
Wijk: Stadsdriehoek
Wijk: Stadsdriehoek
17 november 2015 beoordeeld

Door gebruik van vers gezette thee en de uitgebreide keuze aan smaken, is dit toch echt de beste bubble tea in Rotterdam en omstreken! Ik kom hier regelmatig en zal er blijven komen!

Datum van bezoek: september 2015

25 oktober 2015 beoordeeld

Als ik heel eerlijk ben vind in YoYo Tea Bar niet zo heel erg speciaal. De zaak ziet er wel verzorgd uit maar om te zeggen hier moet je speciaal naar toe nee.

Datum van bezoek: oktober 2015
24 september 2015 beoordeeld

Als je niet van iets standaards houdt maar van iets anders dan is het een aanrader. Persoonlijk vind ik het niet zo lekker. Er zitten balletjes in de drank die soms ineens door het rietje schoten. Niet heel vies, maar niet my cup of tea.

Datum van bezoek: oktober 2014
24 september 2015 beoordeeld

Lekker maar prijzig. Steriele sfeer en warme bediening. Uitgebreid assortiment en kwaliteit. Een aanrader.

Datum van bezoek: augustus 2015
22 juni 2014 beoordeeld via mobiele applicatie

Ik heb hier voor het eerst bubble tea gedronken en het was zoooo lekker. In het begin is het een beetje appart maar later wordt het echt lekker. Je moet er gewoon even aan wennen dat er bolletjes in je shake zitten maar dat maakt het juist zo leuk en lekker!

Reizigers die YoYo! Fresh Tea Bar bekeken, bekeken ook

Rotterdam, Zuid-Holland

In YoYo! Fresh Tea Bar geweest? Deel je ervaringen!