Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Prima eten en geweldige bediening.”
Beoordeling van Eetcafé Verhip

Eetcafé Verhip
Geclassificeerd als nr. 427 van 1.386 Restaurants in Rotterdam
Prijsklasse: US$ 16 - US$ 25
Keukens: Internationaal
Beschrijving: Verhip is een eetcafé in de ware betekenis van het woord. Een café met lekker eten noemen wij het altijd. Lunch, borrel, diner of een feestje, het kan allemaal bij ons. Wij hebben een vaste lunchkaart en 's avonds hanteren wij een krijtbord met dagelijks 8 verschillende gerechten. In de zomer hebben wij een heerlijk terras. Op vrijdag treden er regelmatig bandjes op.
Gegevens restaurant
Beschrijving: Verhip is een eetcafé in de ware betekenis van het woord. Een café met lekker eten noemen wij het altijd. Lunch, borrel, diner of een feestje, het kan allemaal bij ons. Wij hebben een vaste lunchkaart en 's avonds hanteren wij een krijtbord met dagelijks 8 verschillende gerechten. In de zomer hebben wij een heerlijk terras. Op vrijdag treden er regelmatig bandjes op.
26 september 2020 beoordeeld

Ik ken Verhip goed. Van buurt/eetcafé uitgegroeid tot stedelijke plek. Verhip is en blijft een café waar je ook prima kunt eten in plaats van een restaurant waar je ook wat kunt drinken. Altijd gezellig en de bediening is top! Altijd vriendelijk en ze lopen de benen uit hun lijf voor je. Ik kom er graag met vrienden.

Datum van bezoek: september 2020
Bedank A7601LBjosv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (40)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 40 beoordelingen

23 februari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Prima, lekkere borrelhapjes met veel variatie. Hele gezellige middag gehad op de "jaarlijkse" burenborrel.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank Helen B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 november 2019 beoordeeld

Met een groep gebruik gemaakt van de Willem Ruyszaal en aansluitend in het café gegeten. Prima bediening en service! En dat voor een redelijke prijs.

Datum van bezoek: november 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank josmG101DP
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 mei 2019 beoordeeld

kok kan naar mijn idee goede sate maken maar voor de rest van het menu moet ie toch naar een koksschool. waardeloos eten

Datum van bezoek: mei 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank Thijs M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 april 2019 beoordeeld

Wij kwamen hier vaak maar altijd een slecht getapt biertje. Dit verschillende keren aangegeven met verschillende reacties. Een serveerster werd boos een zette het biertje met een flinke klap op tafel. Een ander beloofde beterschap maar dat is nooit gekomen. Willen ze bier uitsparen?? Het kan natuurlijk een keer voorkomen maar dit lijkt hier wel standaard. Als ik afreken betaal ik toch ook niet minder dan de rekening aangeeft????
Heel jammer want wij kwamen hier vaak omdat het een gezellige plek is.

Datum van bezoek: oktober 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank s k
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Eetcafé Verhip bekeken, bekeken ook

 
Rotterdam, Zuid-Holland
Rotterdam, Zuid-Holland
 

In Eetcafé Verhip geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
US$USD
Nederland
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.