Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Rotterdam
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“Tapas maar anders”
Beoordeling van Destino

Destino
Geclassificeerd als nr. 178 van 1.464 Restaurants in Rotterdam
Prijsklasse: US$ 17 - US$ 33
Keukens: Spaans
Dineropties: Na sluitingstijd
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd
14 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijke tapas gegeten op een zon overgoten terras ,leuke vlotte bediening .lekker plankje met verschillende worst soorten en overheerlijke eend .

Datum van bezoek: september 2019
Bedank schout2013
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (94)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

4 - 8 van 94 beoordelingen

22 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie


Wat een feest voor je smaakpapillen al de verschillende verrassingen van de kok
Al die heerlijk verschillende gerechten om te smullen. De wijnkaart was ook subliem. De bediening was zeer attent en super aardig.
Heerlijk buiten genieten aan het water op het tarras met de authentieke gezelligheid van Rotterdam Noord.
Tot de volgende keer

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank Emma D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Was uitgenodigd om hier te gaan eten. Ik vond het eten goed en erg smaakvol. Het biertje van om de hoek was ook een lekker biertje. Leuke tent en prima bediening. Zeker een aanrader

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank Filipijnen2019
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

En met anders bedoel ik in dit geval erg lekker! Niet je standaard gerechten als vijgen in spek en gamba's in knoflook (al heb ik daar niks op aan te merken overigens). Maar echte Spaanse keuken, zeer goed gepresenteerd en smakelijk bereid. Wel waren een aantal gerechten naar mijn idee nogal wat zout, maar over het algemeen niet op een storende wijze. Zeer smakelijke verdejo bij de gerechten.

Vriendelijk en vakkundig personeel en een gezellige sfeer in het restaurant. Aangezien de kaart per seizoen wisselt, is het wat mij betreft de moeite om hier nog eens terug te komen.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank JvS-732
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Kijk, buiten dat het eten gewoon uitstekend is, wordt je door de bediening warm onthaald, alsof je klant bent, fantastisch, ik kan daar blij van worden.
In de buurt ? Zeker langs gaan.

Datum van bezoek: augustus 2019
1  Bedank TravelsinScubaDiving
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Destino bekeken, bekeken ook

Rotterdam, Zuid-Holland
 
Rotterdam, Zuid-Holland
 

In Destino geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding