Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
Hotels.com
Word beloond met One Key
Vio.com
€ 137
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Gwen v

Goed verblijf

4,0 van 5 bollen15 apr 2024 beoordeeld
Het is een ruime kamer en schoon. Erg leuk qua inrichting en superfijn dat er een koelkastje aanwezig is op de kamer. De badkamer is prima en een heerlijke douche. Het bed is prima en fijn dat er bedlampje aanwezig is.

Het ontbijt vond ik helaas minder, de warme gerechten koud en de broodjes niet knapperig vers.
Datum van verblijf: april 2024
Reistype: Bezocht alleen
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Postillion Hotel WTC Rotterdam, General Manager van Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 22 apr 2024
Geachte meneer/mevrouw 173gwenv,

Bedankt voor uw review.

Wat fijn om te lezen dat u een fijn verblijf bij ons heeft gehad en de kamer u goed bevallen is.

Hopelijk mogen wij u snel nog een keer verwelkomen in ons hotel.

Met vriendelijke groet,

Georgina | Front Office Supervisor
Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
Booking.com
€ 99
  • Expedia.com
    € 96
  • Agoda.com
    € 85
  • Hotels.com
    € 100
0.7 km van Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam
Gratis wifi
Bar/lounge
Tripadvisor
€ 126
€ 107
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Algotels
0.5 km van Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam
Gratis wifi
Bar/lounge
MaasHotel Rotterdam Centre
Hilton
€ 117
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Expedia.com
    € 116
1.0 km van Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam
Gratis wifi
Zwembad
Booking.com
€ 117
  • Hotels.com
    € 135
  • ZenHotels.com
    € 104
  • Expedia.com
    € 135
1.8 km van Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam
Gratis wifi
Restaurant
Booking.com
€ 101
  • Priceline
    € 107
  • Agoda.com
    € 96
  • Trip.com
0.9 km van Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam
Gratis wifi
Hotels.com
Word beloond met One Key
  • Booking.com
  • Priceline
    € 78
  • Algotels
0.2 km van Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam
Gratis wifi
Bar/lounge
Hotels.com
Word beloond met One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    € 65
  • Algotels
0.8 km van Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam
Gratis wifi
Bar/lounge
Exterior view
Booking.com
  • ibis
    € 103
  • ZenHotels.com
    € 85
  • Hotels.com
    € 103
0.7 km van Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam
Gratis wifi
Bar/lounge
Hotels.com
Word beloond met One Key
  • Booking.com
  • Priceline
    € 103
  • Expedia.com
    € 112
1.7 km van Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam
Gratis wifi
Restaurant
Hotels.com
Word beloond met One Key
  • Booking.com
  • Vio.com
    € 124
  • Algotels
2.7 km van Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam
Restaurant
Meer hotels in Rotterdam bekijken
Beoordelingen (653)
Beoordelingen filteren
653 resultaten
Waardering van reizigers
215
192
139
65
42
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
215
192
139
65
42
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
8 - 13 van 653 beoordelingen
Beoordeeld op 7 april 2024

Kamer was oké, maar ontbijt was flut en kostte zels 20 euro pp. Geen gebakken ei, geen salade, geen ham, geen vis, zelfs geen hagelslag of pindakaas. Alleen watermeloen met pit als fruit, er lag een heel gesneden brood nog in de verpakking, de kopjes voor de koffie verkeerd stroomden over. Ontbijt vanaf 7.00u maar.om 7.15u waren ze nog niet klaar met de voorbereiding. Grote tegenvaller.

Datum van verblijf: april 2024
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Wouter M
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Postillion Hotel WTC Rotterdam, General Manager van Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 april 2024

Geachte meneer/mevrouw Wouterm381,

Bedankt voor uw review.

Wat fijn om te lezen dat u uw verblijf oke heeft ervaren.

Onze excuses dat het ontbijt niet naar wens was. Wij zullen dit intern bespreken.

Met vriendelijke groet,

Georgina | Front Office Supervisor
Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 april 2024

Ik zal niet meer snel voor dit hotel in Rotterdam kiezen. Personeel niet echt gastvrij, haren op de badkamer, kamer heel smal (je kunt niet gemakkelijk langs het bed lopen), kamerpasje doet het opeens niet meer waardoor je helemaal terug naar de receptie moet lopen als je eindelijk bij de kamer bent. Al met al vind ik de prijs/kwaliteit verhouding niet in orde en zal ik dit hotel niet snel meer boeken.

Datum van verblijf: april 2024
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Jor R
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Postillion Hotel WTC Rotterdam, General Manager van Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 april 2024

Geachte meneer/mevrouw Venture19525544343,

Onze excuses dat u het verblijf niet naar wens ervaren heeft. Wij zullen deze review intern bespreken om onze service te verbeteren.

Wij willen u bedanken voor de tijd die u heeft genomen om deze review te schrijven.

Met vriendelijke groet,

Georgina | Front Office Supervisor
Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 maart 2024

Ik had al een pre-check in gedaan, en het was ook rustig bij aankomst, dus heel vlot de kamersleutel ontvangen. De mevrouw aan de balie was wel niet supervriendelijk, we moesten het kamernummer aflezen van het kaartje, nog nooit meegemaakt. De kamer was in orde, minpuntje was dat de televisie in de badkamer niet werkte (dat moet gecheckt worden, anders leg je beter de afstandsbediening weg). De spiegel in de badkamer had wel hele vuile strepen en vlekken. Goede douche, wel maar 1 product voor lichaam en haar, breng je dus best zelf mee. Goed bed. Er mocht wel 1 flesje water in de koelkast staan. Om naar het ontbijt te gaan moet je wel door het WTC gebouw, maar ons stoorde dat niet, is eens een andere ervaring. Het ontbijt was ok, niet erg uitgebreid. Wel een hele vriendelijke en behulpzame dame in de ontbijtruimte. Door de uitstekende ligging en de goede ervaring zal ik zeker terug komen.

Datum van verblijf: maart 2024
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Tonia n
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Postillion Hotel WTC Rotterdam, General Manager van Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 maart 2024

Geachte meneer/mevrouw Tonialady,

Bedankt voor uw review.

Wat fijn om te lezen dat de snelle incheck en het ontbijt u goed bevallen zijn.

Wij benoemen inderdaad alleen de verdieping en geen kamernummers in verband met de privacy.

Onze excuses dat de tv in de badkamer niet werkte, wij zullen dit intern oppakken.

Hopelijk mogen wij u snel nog een keer verwelkomen in ons hotel,

Met vriendelijke groet,

Georgina | Front Office Supervisor
Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 maart 2024

De locatie is werkelijk perfect. Het inchecken kan eenvoudig zelf worden gedaan en uitchecken is nog gemakkelijker. Je legt gewoon je pasjes in een bakje en bent klaar. De kamers waren ook schoon en we kregen ook een goede parkeerplaats als tip (Martkhal).

Kamertip: Vraag naar de dichtstbijzijnde parkeergarage. De parkeergarage is bij de Markhal en je kunt de gehele dag parkeren en in en uit rijden.
Datum van verblijf: maart 2024
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Kelly H
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Postillion Hotel WTC Rotterdam, General Manager van Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 maart 2024

Geachte meneer/mevrouw N468EAkellyh,

Bedankt voor uw review. Wat fijn om te lezen dat u een fijn verblijf bij ons heeft gehad.

Hopelijk mogen wij u snel nog een keer verwelkomen in ons hotel,

Met vriendelijke groet,

Georgina | Front Office Supervisor
Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 maart 2024 via mobiele applicatie

Hotel is goed, centraal gelegen en fijne check-in en out zonder lange wachttijden. Fijne kamers maar super warm.
Ontbijt was mega slecht, geen idee wat voor een yoghurt soorten en super smerig, alleen maar wit onverzadigde broodsoorten, warm beleg. Zo goed als alles was op, koffiekopjes, roomboter, eierdopjes etc, we kwamen om 9:30 uur ontbijt is tot 11:00 uur. En ongeïnteresseerde medewerkers. Geen aanrader

Datum van verblijf: maart 2024
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Mischa E
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Postillion Hotel WTC Rotterdam, General Manager van Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 maart 2024

Geachte meneer/mevrouw Mischa E,

Bedankt voor uw review.

Wat fijn om te lezen dat u een fijn verblijf bij ons heeft gehad.

Onze excuses dat het ontbijt u niet goed bevallen is. Wij zullen dit intern bespreken.

Hopelijk mogen wij u snel nog een keer verwelkomen in ons hotel,

Met vriendelijke groet,

Georgina | Front Office Supervisor
Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken