Hier ga ik niet meer naar toe! Mensen achter de balie waren chagrijnig, kleine en vieze kamer, deuren van de kamers vallen keihard dicht, ik schrok dus steeds wakker snachts. Toiletten die niet werken. Nee 👎🏻
- Gratis wifi
- Bar/lounge
Als je voor een goede nachtrust komt raad ik je ten stelligste af om dit hotel te kiezen want de matrassen zijn een verschrikking. En ook is het erg rumoerig van binnen en buitenaf. Het meisje wat de incheck deed was keurig. Maar die van de uitcheck stond bijna halfnaakt onder d’r colbertje.
Echt een heel fijn hotel! Personeel is vriendelijk en behulpzaam en de kamer waarin ik sliep was ruim, schoon en rustig gelegen. De art deco uitstraling die het hotel heeft is zeer sfeervol. Ik ga zeker nog een keer terug met mijn gezin!
Hotel is niet echt met zijn tijd mee gegaan, en de prijs die je moet betalen ervoor zonder ontbijt vind ik belachelijk hoog.
Voor mij niet meer, voor rest wel vriendelijk personeel!
Badkamer mag ook wel wat moderner worden voor de prijs van het geld
Wij sliepen aan de straatkant waar in het weekend volop gefeest wordt. In de kamer zitten oude ramen waardoor je niet kunt slapen van de overlast. Als wij dit melden bij de receptie wordt hier laconiek over gedaan. Als je op het bed ligt voel je de spiralen er doorheen. Parkeren is 27,50 wat je dus moet meerekenen bij de onkosten.
Ruime kamers met fijne bedden en fijne douche (en bad). Er was mogelijkheid koffie en thee te maken op de kamer, super ontbijt op toplocatie. Enige nadeel was dat het gehorig was en je lawaai van buiten goed kon horen op de kamer