Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
NH Hotels
US$ 90
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 17-12-21
Booking.com
US$ 90
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 16-12-21
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Hurb
US$ 88
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 17-12-21
Expedia.comUS$ 90
Hotels.comUS$ 90
Destinia.comUS$ 108
alle 19 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.570)
Beoordelingen filteren
1.570 resultaten
Waardering van reizigers
352
603
363
161
91
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
352
603
363
161
91
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
7 - 12 van 1.570 beoordelingen
Beoordeeld op 12 september 2021

Ik ga al een aantal jaren naar NH Atlanta en was altijd tevreden. Dit weekend ben ik er ook geweest en heb weer genoten. Maar helaas een niet zo leuk einde van mijn verblijf.

Ik ben mijn telefoonoplader vergeten (stom, ik weet het haha) op mijn kamer maar die is blijkbaar niet meer teruggevonden. Ik laat altijd nog wat spullen achter zoals tijdschriften en snoep en fooi voor de schoonmakers misschien dachten ze dat de oplader daarbij hoorde. Die neem ik ook niets kwalijk, laat dat duidelijk zijn. Maar ik denk nu wel dat de mensen van de receptie het gewoon niet goed of helemaal niet onderzocht hebben. Want ik zou gelijk worden teruggebeld door de receptioniste maar ik moest een uur later zelf bellen. Erg jammer deze gang van zaken en ik hoop dat ze de oplader alsnog vinden.

Cindy

Datum van verblijf: september 2021
Reistype: Reisde alleen
1  Bedank cintje
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 september 2021

Geen 4 stereen hotel waaridig. Een update (vieze smoezelige vloerbedekkingim kamer, verouderde badkamer). Ontbijt buffet geen feest, wat het hoort te zij . Erg mager. Ontvangst door een arrogant meisje wat mompelde achter haar maskertje.

Datum van verblijf: september 2021
  • Reistype: Reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met NH Hotels
1  Bedank wilmageurds
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 augustus 2021

Fijn gastvrij hotel, goede prijs/kwaliteit verhouding. Met name als je jezelf de hele dag kan vermaken in Rotterdam. Grote kamer, inrichting iets gedateerd, maar als je er toch niet bent dan maakt dat niet uit.

Datum van verblijf: juli 2021
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met NH Hotels
1  Bedank Sightseer758250
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 augustus 2021

Heerlijk bed, vriendelijk en behulpzaam personeel en een overweldigend ontbijtbuffet. Enorm van genoten. Vanuit het hotel loop je zo de bruisende binnenstad in. Mooi gebouw ook. Sfeervolle plek om te ontbijten.

Datum van verblijf: augustus 2021
  • Reistype: Reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met NH Hotels
1  Bedank paulien726
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 juli 2021

Prima hotel om Rotterdam te bezoeken, is in het centrum en 10 min stappen van het station.Vriendelijk personeel maar er is niemand van het personeel dat een mondmasker draagt. Aan de ingang van het hotel stond handgel maar die was leeg. De kamers zijn ruim en netjes,het bed is wel klein en het matras is was wel niet goed. Het ontbijt was zeer lekker en er was veel keus.

Datum van verblijf: juli 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
1  Bedank christelrosselle
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken