NovotelUS$ 295
Orbitz.com
Beoordeeld op 9 februari 2023 via mobiele applicatie

De fitness was minder geoutilleerd dan de foto's suggereren.Maar de kamers waren heel goed. Nieuw sanitair. Ruime kamer met mooie sfeerverlichting. Prachtig uitzicht en uitstekend ontbijt buffet. Het personeel was uiterst vriendelijk en behulpzaam.

Datum van verblijf: februari 2023
Hotel- cmanager, Owner van Novotel Rotterdam Brainpark, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 februari 2023

Beste Gonda,

Bedankt voor uw verblijf en feedback.

Onze excuses dat onze fitness niet geheel aan uw verwachtingen voldeed.
Wij lezen met plezier dat wij u konden bekoren met onder andere ons vriendelijk personeel, het heerlijke ontbijt en onze ruime kamers.

Hopelijk kunnen wij u in de toekomst nog een keer verwelkomen!

Vriendelijke groet,

Laura van Etten
Commercial manager

Beoordeeld op 15 december 2022

Kamer gedateerd, schimmel op de badkamer, vlekken op de vloerbedekking, geen koffie thee voorziening op de kamers. Betaald parkeren, 10 euro per dag. Alleen te voldoen met pin. Veel te duur. Als renovatie prioriteit had, dan waren alle kamers gerenoveerd. Kitranden vervangen en vlekken verwijderen is geen renovatie, maar regulier onderhoud

Datum van verblijf: december 2022
Reistype: Reisde alleen
Hotel- cmanager, Owner van Novotel Rotterdam Brainpark, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 december 2022

Beste Marcel,

Vervelend om te horen dat niet alles naar wens is verlopen.

Momenteel zijn wij bezig met het renoveren van onze hotelkamers.
Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in één van onze gerenoveerde kamers,
waarbij u ons de kans geeft om de service te laten zien, zoals u van ons mag verwachten.

Melanie Smit,
Reservations Representative

Beoordeeld op 25 november 2022 via mobiele applicatie

Dicht bij de stad en snelweg a16 is novotel brainpark goed bereikbaar om zakelijk een afspraak te maken. Faciliteit om te lunchen en zakelijk te overleggen. Goede lunchkaart en vriendelijke en correcte bediening. Wel betaald parkeren, maar een paar uur gratis parkeren is mogelijk.

Datum van verblijf: november 2022
Hotel- cmanager, Owner van Novotel Rotterdam Brainpark, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 november 2022

Beste Anke,

Bedankt voor uw feedback.

Fijn om te horen dat u tevreden bent over de vriendelijke service van ons personeel, de goede lunchkaart en de goede bereikbaarheid van het hotel. Wij hanteren inderdaad wel betaald parkeren, het 1e uur is gratis en de daaropvolgende uren bedragen € 2,00 per uur.

Graag tot de volgende keer!

Met vriendelijke groeten,

Yvonne van der Lugt, Reservations Representative

Beoordeeld op 11 september 2022 via mobiele applicatie

Dit blijkt een zeer gedateerd hotel helaas. De gangen zijn muf, het behang stroopt van de muren, douchen mag in een geel uitgeslagen bad en 15 minuten wachten op een rammelliftje van 40 jaar oud.
Het mooie uitzicht richting de skyline van Rotterdam kan hier niet voor compenseren helaas.
Betaald parkeren en maar liefst 21 euro voor karig ontbijt helpen ook niet mee.

Datum van verblijf: september 2022
Hotel- cmanager, Owner van Novotel Rotterdam Brainpark, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 september 2022

Beste Milkman, Bedankt voor uw recensie.

Spijtig dat u ons hotel wat gedateerd vond, onze excuses voor het ongemak. Renovatie is bij ons echter een doorlopende prioriteit. Uw feedback staat genoteerd en we hopen dat u toch van een goede nachtrust heeft genoten.

Hartelijke groeten en graag tot een volgende keer,

Natasja Carlebur, front office supervisor

Beoordeeld op 2 augustus 2022

Service van personeel geweldig, jammer dat schoonheid van kamer is niet past bij deze Novotel
misschien is gebrek aan personeel, dan verkoop de kamer niet als hij niet schoon. en de prijs was dit weekend sky high

Datum van verblijf: juli 2022
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Hotel- cmanager, Owner van Novotel Rotterdam Brainpark, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 augustus 2022

Beste gast,
Bedankt voor uw beoordeling!

Fijn dat u tevreden was over uw verblijf. Onze excuses voor de gebreken op het gebied van de schoonmaak. We zullen ons schoonmaakteam hierover inlichten.

Met vriendelijke groet en graag tot een volgende keer,

Shehnaaz Sheikkariem, Supervisor front office