Angélique D

Een mooie ervaring

5,0 van 5 bollen12 jan 2025 beoordeeldvia mobiele applicatie
Twee nachten overnacht een zeer goede ervaring. De geschiedenis van het gebouw omarmt je op het moment dat je binnenstapt. Mooie kamers met zeer goede bedden. Het ontbijt goed het restaurant heeft een uitgebreide kaart met goede prijs kwaliteit verhouding. Maar het belangrijkste al het personeel is vriendelijk en doet hun best je een mooie belevenis te ervaren.
Datum van verblijf: januari 2025
Kamertip: Geen negatieve ervaringen.
Gereageerd 12 jan 2025
Beste Angélique,

Enorm bedankt voor je reactie, we hebben het met veel plezier gelezen. Fijn om te horen dat je verblijf hier op alle fronten naar wens is geweest, en dat daarbij niet alleen de rijke historie van het gebouw, maar ook wij aan hebben bijgedragen !

0.4 km van Hotel New York by Westcord
1.0 km van Hotel New York by Westcord
1.8 km van Hotel New York by Westcord
Meer hotels in Rotterdam bekijken
Beoordeeld op 5 januari 2025

Heerlijke plek! Prachtige locatie, de inrichting is stijlvol met originele details, de service top en het eten lekker. We hadden een high tea, diner en overnachting met ontbijt. De medewerkers deden hun uiterste best om ons een goede tijd te geven. Inclusief een attentie voor mijn verjaardag. Aanrader!

Datum van verblijf: januari 2025
Hotel New York, Guest Services / Front Office van Hotel New York by Westcord, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 januari 2025

Beste Marieke,

Hartelijk dank voor je review!

En wat fijn om te lezen dat zowel de overnachting als het diner en de High Tea allemaal naar wens is geweest. We leggen inderdaad altijd graag leuke attenties op de kamer als gasten iets te vieren hebben, fijn dat dit gewaardeerd wordt!

We zien jullie graag nog eens terug!

Beoordeeld op 27 december 2024 via mobiele applicatie

2e Kerstdag gedineerd en een overnachting in Hotel New York. We hebben ontzettend genoten van de prachtige ambiance en de sfeer can weleer die er nog duidelijk aanwezig is. Overal zeer vriendelijke, enthousiaste en geïnteresseerde medewerkers. Heel goed! Ondanks de drukte verliep alles heel soepel en hebben we heerlijk gedineerd, geslapen en ontbeten. Super!

Kamertip: Tip: Reserveer vtv een parkeerplaats in de garage tegenover het hotel. Anders ben je een stuk duurder uit. Wij betaalden €35,00 ipv 17,50
Datum van verblijf: december 2024
Hotel New York, Guest Services / Front Office van Hotel New York by Westcord, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 december 2024

Beste Peter, dank u wel voor al uw enthousiaste woorden over Hotel New York, de sfeer, het personeel en de service. Wij vinden het fijn om te horen dat u een leuke kerst heeft gehad. Wellicht zien wij u volgend jaar weer met kerst?! Met vriendelijke groet, team HNY

Beoordeeld op 22 december 2024 via mobiele applicatie

We hebben in HNY ons huwelijksfeest gegeven en zijn net terug van ons half-jaar-jubileum in de directie suite! Prachtig, alles tot in de puntjes verzorgd, lekkere roomservice, handgeschreven kaartje. Helemaal fantastisch. De grote eyecatcher is natuurlijk het losstaande bad in de kamer, werkelijk prachtig. 's Avonds lekker badderen met uitzicht over de maas en de prachtige landmarks die Rotterdam te bieden heeft. Werkelijk een perfect verblijf gehad, we komen zeker nog eens terug. Wellicht voor ons 1 jarig jubileum! Hartelijk dank, Hotel New York!

Datum van verblijf: december 2024
Hotel New York, Guest Services / Front Office van Hotel New York by Westcord, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 december 2024

Beste gast,

Nog van harte gefeliciteerd met jullie half-jaar-jubileum, en wat leuk dat u dit bij ons is komen vieren.
We zijn blij om te lezen dat u zo genoten heeft van de directie suite, het ontbijt en natuurlijk het prachtige uitzicht over Rotterdam.

We hopen u nogmaals te mogen verwelkomen, en inderdaad wellicht voor uw 1 jarig jubileum.

Met vriendelijke groeten,
Receptie

Beoordeeld op 3 december 2024

Wij hadden twee dagen/nachten de loft tot onze beschikking in Hotel New York.

Het hotel zelf is erg fijn:
- vriendelijk, attent en adequaat personeel
- een goed restaurant en dito bar
- van binnen en buiten zeer interessant qua vormgeving, veel details, goede sfeer, behoud van veel originele elementen
- gelegen op geweldige locatie (we deden alles wandelend)

De loft was een feest want:
- veel ruimte
- een balkon
- twee banken
- prachtig uitzicht
- goed bed
- heerlijke douche met goede waterdruk
- comfortabel ook vanwege de goede verwarming en mogelijkheid tot het openen van een raam.

Twee minpuntjes van de loft:
1. de lokatie van de toilet naast het bed
2. de geluidsoverlast van de blazers op het dak waardoor je zowel het raampje van de wc als van het balkon eigenlijk niet kan opendoen

Datum van verblijf: december 2024
Hotel New York, Guest Services / Front Office van Hotel New York by Westcord, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 december 2024

Beste 419suusd,

Wat fijn om te lezen dat jullie verblijf in Hotel New York zo goed bevallen is! We zijn blij dat jullie genoten hebben van de ruime loft, het prachtige uitzicht en de gezellige sfeer van het hotel. Ook zijn wij blij om te horen dat het personeel u zo goed heeft kunnen helpen.

Ook bedankt voor de tips, deze nemen wij zeker mee.

We hopen jullie in de toekomst weer te mogen verwelkomen voor een opnieuw prettig verblijf!

Met vriendelijke groeten,

Beoordeeld op 2 december 2024

Heel aangenaam verblijf gehad in een bijzonder hotel dat barst van de romantiek! Alles ademt de sfeer uit van de befaamde HAL , met modelschepen , attributen etc . Erg leuk.
Mooie grote kamer met zicht op het water en hoge plafonds , heel goed bed, prima bad in de kamer en badkamer en suite.
Prima ontbijt tot 10u (op maandagochtend) leuke sfeer, vriendelijk en jong personeel.
Neem ook zeker de watertaxi naar het centrum!

Hi Octavio,

Wat een fijne review, dankjewel! 😊

We hebben inderdaad geprobeerd om te historische sfeer van het gebouw in zijn waarde te laten, leuk dat je dat benoemd.
De watertaxi zorgt voor een échte Rotterdamse ervaring. Makkelijke manier van reizen en direct om de hoek!

Hopelijk zien we je snel weer voor nog zo’n romantisch verblijf!