een prachtig uniek gebouw met ruime kamers, wij hadden een mooi uitzicht over de Rijnhaven, heerlijke bedden, uitstekende service. We konden onze bagage achterlaten in een aparte ruimte, heerlijk ontbeten, kortom een heel fijn verblijf
- Gratis wifi
Het was een feestje in Hotel New York. We hadden een prachtige kamer met uitzicht op de Rijnhaven. De bedden en kussens liggen heerlijk zacht. Ze hadden de kamer voor ons versierd met ballonnen en snoepjes.
Het ontbijt de volgende ochtend was top. Het is een prachtig gebouw en je voelt de historie als je er doorheen loopt.
De atmosfeer is prima. Alles ziet er nostalgisch maar/en cool uit.
Maar het eten is echt matig, heel matig. De bediening slordig, vergeetachtig maar wel vriendelijk. We waren hier vorig jaar ook en met name de kwaliteit van het eten is hard achteruit gegaan.
Schitterende uitvalsbasis om Rotterdam te bezoeken. Vol historie, lekker eten, prima kamers en op de mooiste locatie van Rotterdam. Vriendelijk personeel. Bezoek aan de Barber is een aanrader en natuurlijk aan De Kuip, helemaal als Feyenoord kampioen wordt...
Het was al jaren een wens om in hotel New York te slapen. Prachtig hotel, supervriendelijk personeel, we voelden ons erg thuis. Mooie locatie met water alom, watertaxi voor de deur. Over het bruggetje het leuke Delipleintje. We waren met onze volwassen dochters en sliepen in twee patiokamers. De kamers hebben dezelfde prijs maar verschillen wel in comfort. Met name in de breedte van de bedden, de aanwezigheid van nachtlampjes naast beide kanten van het bed, maar ook wel de ruime of minder ruime opzet van de kamer. Tip: vraag om een kamer met groot tweepersoonsbed. Buiten dat zijn we meer dan tevreden en hebben we een heerlijk weekend gehad!!
We hebben erg genoten van ons verblijf in hotel Nee York. Het hotel is uniek, sfeervol, met authentieke details en moderne faciliteiten. Het lekkere ontbijt is in het levendige restaurant waar je de historie beleeft. Onze kamer was prachtig met uitzicht op het water.