Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
US$ 128
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 04-02-22
Expedia.com
US$ 134
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 05-02-22
Etrip
US$ 118
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 03-02-22
PricelineUS$ 142
Hotels.comUS$ 134
Destinia.comUS$ 184
alle 16 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.808)
Beoordelingen filteren
1.809 resultaten
Waardering van reizigers
1.054
593
104
44
14
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.054
593
104
44
14
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
8 - 13 van 1.809 beoordelingen
Beoordeeld op 21 november 2021

Samen met mijn vriend geslapen in de enorme loft met dakterras. Super kamer met aparte ruimte voor het bed en een mooie woonkamer. Hygiëne was uitstekend en het personeel was vriendelijk. We hadden een mooi dakterras met heel mooi uitzicht op de Maas. Ontbijt was ook erg goed.

Datum van verblijf: november 2021
Reistype: Reisde met een partner
Bedank dewikac2019
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 november 2021

Omdat wij een geregistreerd partnerschap aan zijn gegaan hebben we een kamer geboekt bij hotel New York en zijn we lekker gaan eten in 'The Basement'. Ik had gevraagd om een klein romantisch gebaar (rozenblaadjes oid?) maar aan de receptie werden we eerst uitgebreid gefeliciteerd en kregen we vervolgens een enorme upgrade! Echt een prachtige kamer met uitzicht over de Maas, bad en openhaard in de kamer, echt prachtig! Bij The Basement hebben ze rekening gehouden met mijn zwangerschapsdiabetes en speciaal voor mij een apart menu samengesteld. Dit was echt een dag om nooit te vergeten, bedankt Team van HNY!!

Datum van verblijf: november 2021
Reistype: Reisde met een partner
Bedank SannevdGaag
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 november 2021

We vierden ons 40 jarig samenzijn. Bed versierd, persoonlijk kaart van team. Heerlijk diner, ontbijt op kamer met uitzicht op Maas en Euromast. Hotel vlakbij alle voorzieningen, je kunt met bootje over de Maas richting centrum. Aanrader.

Datum van verblijf: november 2021
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 247michiell
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 november 2021 via mobiele applicatie

We hebben echt genoten! Prachtig hotel. Niet alleen van buiten maar ook van binnen. Mooie ruime kamers en van alle gemakken voorzien. Prachtig uitzicht. Vriendelijk personeel. De locatie is ook top en met de huurfiets van het hotel ben je zo in het centrum van Rotterdam. Het was heel fijn!

Kamertip: Geniet van het uitzicht. Gebruik het hotel niet alleen om te overnachten. Ga zeker even naar het restaurant.
Datum van verblijf: november 2021
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Peet T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 november 2021 via mobiele applicatie

Een restaurant zoeken voor 11 perspersonen waarvan er 2 absoluut glutenvrij moeten eten hotel New York zorgt er voor bovendien lekker gegeten Het restaurant zelf is ook een bezoekje waard corona pas niet vergeten

Datum van verblijf: november 2021
Reistype: Reisde met vrienden
1  Bedank noelvdv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken