Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Rotterdam
Plaatsen
Inbox
Zoeken
  
Google
Manieren om Erasmusbrug te ontdekken
vanaf US$ 22,11
Meer info
Fietstocht door Rotterdam
33 beoordelingen
vanaf US$ 28,34
Meer info
vanaf US$ 32,87
Meer info
vanaf US$ 56,68
Meer info
Beoordelingen (3.584)
Beoordelingen filteren
3.584 resultaten
Waardering van reizigers
1.721
1.449
370
27
17
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.721
1.449
370
27
17
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
12 - 17 van 3.584 beoordelingen
Beoordeeld op 14 september 2019

De Zwaan sluit naadloos aan bij alle andere moderne gebouwen eromheen .Een hyper moderne uitstraling zoals het bij Rotterdam past, het is de perfecte oeververbinding tussen het centrum en zuid. Door er overheen te wandelen heb je een perfect uitzicht over de Maas en al de bedrijvigheid die er op plaats vind.

Datum van activiteit: september 2019
Bedank GerritMee
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 september 2019

Ja wat moet je hiervan zeggen. Gewoon een mooie brug maar zo zijn er zoveel .
Ik vind hem mooi ook avonds maar bijzonder ik weet het niet

Datum van activiteit: september 2019
Bedank T9677XFjohn
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 september 2019

De brug is al tot een beeldmerk van Rotterdam uitgegroeid, waar dat vroeger de Euromast was. Ligt op een mooi punt, de centrumfuncties van de stad verbindend. Voetgangers hebben er een prachtige gelegenheid afgemeerde cruiseschepen te fotograferen en ook verder van het uitzicht te genieten. Jammer dat hij door een Amsterdammer is ontworpen....

Datum van activiteit: september 2019
Bedank gdullens
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 september 2019 via mobiele applicatie

...letterlijk en figuurlijk een sierlijke en elegante brug. Vooral de hoge wolkenkrabbers op de achtergrond en de schittering van de zon op de Maas dragen bij tot de schoonheid van deze brug. I drukwekkend als je met de fiets staat te wachten terwijl ze "in werking" is.

Datum van activiteit: september 2019
Bedank miekeroland
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 september 2019 via mobiele applicatie

Gewoon een mooie brug. Van verschillende kanten bekeken vanwege regelmatig overheen rijden. Doet wat ie moet doen

Datum van activiteit: september 2019
Bedank ROOKROOK
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken