Skyscanner.comUS$ 80
Beoordeeld op 8 mei 2023

Goede ligging voor uitstappen, vriendelijk en hulpzaam personeel.
Super uitgebreid ontbijt.
Een arrangement geboekt en alles lag klaar bij het inchecken. Ruime kamer, heel comfortabel. Er was voldoende parking rond het hotel. Ligt naast de zoo blijdorp.

Datum van verblijf: mei 2023
Beoordeeld op 16 april 2023

een prima hotel midden in de stad. Heel dicht bij de Zoo waardoor we soms de zeeleeuwen in de kamer. Geweldig! Het zijn nette schone kamers een prima douche en als je er ontbijt bij boekt krijg je een heerlijk uitgebreid ontbijt. Het voordeel voor ons was dat we onze hond ook mee konden nemen.

Datum van verblijf: april 2023
Arsenio Mangieri, Revenue Management van Van der Valk Hotel Rotterdam-Blijdorp, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 april 2023

Geachte

Bedankt voor uw mooie review!! Dit wordt zeer gewaardeerd, wij hopen u snel weer bij ons in het hotel te mogen ontvangen.

Hotel van der valk rotterdam-blijdorp

Beoordeeld op 15 april 2023

Het hotel ligt net aan de rand van het centrum en is perfect voor fietsers. Het is een groot hotel en parkeren is er geen probleem, je mag gebruik maken van tegenovergelegen parkeerplaats van Blijdorp voor 4 euro. Het is een goed hotel, schoon en netjes verzorgd. Het ontbijt is er fantastisch, altijd ruim voldoende en de mogelijkheid om verse omelet te laten maken. Het personeel is zeer vriendelijk en attent.

Kamertip: Weinig plaats om de fiets binnen te stallen.
Datum van verblijf: maart 2023

Beste Peter,

Bedankt voor de mooie review op Tripadvisor, goed te horen dat het verblijf bij ons in het hotel naar wens was.
Wij hopen u nogmaals in ons hotel te mogen verwelkomen.

Hotel van der valk Rotterdam - blijdorp

Beoordeeld op 11 april 2023

Helaas een stukje vergane glorie. We verbleven in de Junior Suite, wat van mij gewijzigd mag worden naar "een grote kamer". De kamer was niet schoon, viezigheid zowel op de koffie tafel (koffieresten) als eronder.(viezigheid en stofvlokken)
Koffieautomaat en waterkoker waren nog voorzien van water. (Gezien de laag stof elders in de kamer, was dit al enige tijd oud)
Badkamer zeer verouderd, vloer smoezelig, wc borstel nog voorzien van de ontlasting van één van onze voorgangers. Tevens was er blijkbaar een hersteloperatie bij de douche geweest: dikke klodders kit, vergezeld van zwarte schimmelactiviteit.
In de gehele kamer hing een lichte "rioollucht"
Natuurlijk langs de receptie gegaan, direct na aankomst. De receptioniste gaf mij bij het zien van de foto's volledig gelijk. Gelukkig zou de "housekeeping" in de avond om19:00 uur nogmaals langs kunnen komen.
Helaas bleek bij onze terugkomst dat alleen het bed opnieuw was rechtgetrokken. Verder was er ook werkelijk niks gebeurd. (Dit nogmaals in de ochtend gemaild)
Dit hotel is een zeer negatieve uitschieter naar beneden in de v der Valk ervaringen die wij hebben. Renoveer de boel, dit is echt niet meer acceptabel voor het geld wat je hier voor neertelt!

Datum van verblijf: april 2023
Beoordeeld op 6 maart 2023 via mobiele applicatie

Heel fijn om hier te overnachten. Personeel is vriendelijk, kamers ook goed en schoon. Geen last van doordringende geluiden van dierentuin Blijdorp (parkeerplaats)
Ontbijt prima genoeg keuze. De ontbijttijden zijn ook ruim genoeg.

Datum van verblijf: februari 2023