Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Hotel New York(Rotterdam)
US$ 137
US$ 132
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
US$ 123
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Holiday Inn Express Rotterdam - Central Station(Rotterdam)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 94
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
US$ 179
US$ 140
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Besparingsmelding! 10% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 10% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 156 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

US$ 142
US$ 127
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
US$ 155
US$ 147
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Besparingsmelding! 16% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 16% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 175 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

SS Rotterdam(Rotterdam)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 93
US$ 87
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Restaurant
  • Roomservice
nhow Rotterdam(Rotterdam)
US$ 119
US$ 113
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Hilton Rotterdam(Rotterdam)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 182
US$ 154
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
US$ 66
US$ 52
Priceline
Zie aanbieding
Beoordelingen (61)
Beoordelingen filteren
61 resultaten
Waardering van reizigers
13
26
15
6
1
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
13
26
15
6
1
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
7 - 12 van 61 beoordelingen
30 juni 2016 beoordeeld

Wij zijn één nacht in dit hotel geweest. De kamer beviel uitstekend. Zeer schoon en compleet. Heerlijke matrassen. Enig minpuntje: de wifi-verbinding is niet zo stabiel.
Het hotel ligt op een rustige plek, er was geen enkel storend geluid. We hebben geweldig geslapen.
Ontbijt was ook heel lekker. Ik kan iedereen dit hotel aanraden.

  • Verbleef: juni 2016, reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank CoraRensen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Kabakyer, Manager van Hotel Port, reageerde op deze beoordelingGereageerd 10 september 2016

Wij danken u hartelijk voor uw review; we zijn nu bezig met versterking van onze wifi aansluiting en hopen bij uw volgende bezoek deze in orde te hebben.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 maart 2016 beoordeeld

Bij aankomst was de eigenaar aan het telefoneren en kon ons dus niet direct te woord staan. Na aankomst op de kamer ging de telefoon. Het was de eigenaar die zijn verontschuldigingen aanbod. Om het goed te maken kregen we beiden een lekkere kop koffie met een bonbon aangeboden. Dit is pas service. Trouwens ook de kamer en douche waren in orde. Ook het ontbijt was perfect. Bij een volgend bezoek aan Rotterdam weten we dit hotel weer te vinden.

Verbleef: maart 2016
Bedank port152
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Kabakyer, Eigenaar van Hotel Port, reageerde op deze beoordelingGereageerd 5 juni 2016

ik dank u hartelijk voor uw beoordeling; inderdaad ik voelde me niet op mijn gemak omdat ik u niet direct te woord kon staan. Wat ik heb gedaan was het minste wat ik kon doen. Ik stel het zeer op prijs dat u het heeft gewaardeerd. Wij zien uit naar uw volgende bezoek.
Nogmaals dank.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 juli 2013 beoordeeld

dat hotel is aan onderhoud toe de kamers waren niet goed schoon je vind continu haar op het bed, een berg stof op de grond, je krijgt een niet schoon gemaakte kamer toegewezen, en dan moet je lang wachten totdat ze eindelijk achter zijn welke kamer schoon is en welke niet. tenminste blijven ze aardig. het was wel jammer dat je heel kort toegang kreeg met je kaartje tot de tv, licht etc.. want het viel continu uit. maar tenminste bleven ze aardig.

  • Verbleef: juli 2013, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
3  Bedank GMK980
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 april 2012 beoordeeld

Klein maar goed hotel.
Parkeren vlakbij; op zondag gratis.
Vlakbij historisch Delfshaven; erg leuk.

  • Verbleef: maart 2012
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank estherdenhartog
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 oktober 2011 beoordeeld

Hele aardige mensen die je bij alles proberen te helpen. Was een klein probleempje bij de douche en het werd gelijk opgelost. Wij hadden de kamer met een jaccuzi. De kamer was heel erg groot, balkon en een lekker bed. (wel iets zacht maar dat is heel persoonlijk).

Ontbijt was er tussen 07.00 en 10.00. Heel erg lekker alles was aanwezig en smaakte goed.

Parkeren voor de deur met chipknip. Het viel ons heel erg mee want je betaald maar tot 18.00 in de avond. Wij waren nog geen 5.00 kwijt voor parkeren.

Kortom een prima hotel waar we zeker nog een keer terug komen.

Kamertip: Wij hadden een kamer aan de voorkant (bij de weg) , hebben geen last gehad van lawaai.
  • Verbleef: oktober 2011, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank chantal z
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken