Official Site
AlgotelsUS$ 281
Beoordeeld op 5 december 2022

Voor de tweede keer dit jaar bezocht. Was allemaal weer naar tevredenheid.
2 puntjes. De kamer was slecht te regelen qua temperatuur en het matras lag schuin zodat je het idee had van bed af te rollen

Datum van verblijf: december 2022
Beoordeeld op 5 december 2022

Voor de 2 daags durende bedrijfsbezoeken is de SS Rotterdam geboekt voor diner en overnachting. Iets anders dan een hotel aan wal zal ik maar zeggen.
Service, aandacht, flexibiliteit, schone kamers, alles is gewoon goed!!! Het diner was ook prima!!

Beoordeeld op 3 december 2022

Een leuke ervaring: overnachten op een iconisch schip.Goede ontvangst door vrijwilligers, interessante en onderhoudende rondleidingen op het schip.De logeerkamers zijn prima: goed bed en prima douche. Horeca is goed maar véél te duur; €18 euro voor n kip saté bestaande uit 80 gram kipfilet en een eetlepel saté (frites extra bij te bestellen) ..

Kamertip: maak gebruik van de horeca in Katendrecht
Datum van verblijf: december 2022
Beoordeeld op 25 november 2022

Afgelopen nacht geslapen in de 1 persoonskamer. Alles wat je nodig hebt is aanwezig, bed ligt prima en de douche is ook fijn. Enige nadeel wat ik heb ervaren is dat als je vlakbij de keuken ligt je tot behoorlijk laat trolleys ofzo hoort rollen en dat lijkt net de tram ....ik ben sws gevoelig voor geluid, maar het kwam door de oordoppen heen.
Verder is het natuurlijk een hele mooie locatie, zeker als je bij helder weer op het dek staat en de lichtjes van de stad ziet.

• Reistype: Reisde alleen
Beoordeeld op 13 november 2022

Echt leuk om rond te lopen waar ooit een oom van me de scepter zwaaide in de restaurants. Het was, is en zal altijd één van de mooiste passagiersschepen blijven. Maar.......Allereerst een bezoek aan de wijnbar. Mooi wijntje uitgezocht, bij het tweede glas ging het rampzalig mis. Ehhh meneer, mevrouw, we hebben niet meer! Alle gekheid op een stokje... Hoe dan??? In een wijnbar met de "allure" van een topbar, niet eens een tweede glas , of zelfs tweede fles van een wijn die notabene gewoon op de kaart staat? Belachelijk. Dat was echt iets wat je niet kan verzinnen. Dan maar een alternatief uitgezocht. Dat was dan aardig te slobberen, maar de leut was er goed af. Het eten was goed, maar waarom wordt dat op die akelige houten planken geserveerd, dat ziet er niet uit . Verder geen verdere opmerkingen dan dat we heerlijk geslapen hebben in een best ruime binnenhut. Ontbijt meer dan gewoon goed. Al met al een leuk weekendje gehad aan boord van het schip waar ik als kind ook al eens geweest ben, toen het nog in volle glorie van de HAL was.