Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hapje drankje ”
Beoordeling van Gauchos aan de Plas

Gauchos aan de Plas
Een tafel reserveren
2
di 15-10
20:00
Geclassificeerd als nr. 63 van 1.462 Restaurants in Rotterdam
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 21 - US$ 107
Keukens: Argentijns, Spaans, Steakhouse, Grill
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Mooi uitzicht
Dineropties: Diner, Na sluitingstijd, Reserveringen
4 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Een paar gerechtjes van de kleine kaart gegeten. Was heerlijk. Bediening vriendelijk. Prijs kwaliteit verhouding goed

Datum van bezoek: september 2019
Bedank MarcelS1848
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (181)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 181 beoordelingen

23 augustus 2019 beoordeeld

Wij waren hier weer eens voor de verjaardag van mijn zoon. Zowel hij al ik zijn grote vleesliefhebbers. Op initiatief van mijn zoon kozen we eens niet voor de ribeye maar voor de mix van biefstuk, drie kleinere stukken dus.
Dat bleek helaas een volkomen misser. Het vlees was veel te doorbakken en volkomen smakeloos. Dit kan alleen maar na meerdere keren invriezen. Naar onze mening waren het duidelijk reststukken die veel te lang in de koeling hadden gelegen.
Volgens de gerant kon dit niet maar de alternatieve biefstuk die we kregen was wel goed van smaak. Alhoewel de rekening netjes werd aangepast houden wij het hier voorlopig voor gezien.
Bij deze prijzen mag je topkwaliteit verwachten

Datum van bezoek: augustus 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank louisfrank2016
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GauchosaandePlas, Manager van Gauchos aan de Plas, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 augustus 2019

Hartelijk dank voor uw recensie. Het spijt ons te moeten lezen dat de Gauchos Seleccion is tegengevallen. Het stuk biefstuk, entrecote en ribeye wordt a la minute geportioneerd en is afkomstig van hetzelfde vlees als al onze andere steaks. Waarom het vlees dan smakeloos is, kunnen wij ook niet verklaren. Het had in ieder geval niet veel te doorbakken mogen zijn. Gelukkig was de biefstuk wel naar wens.

Team Gauchos aan de Plas

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 augustus 2019 beoordeeld

Mooi restaurant met fijne bediening en een heel goed stuk vlees. Parkeren voor de deur en bij mooi weer een terras met uitzicht over de plas

Datum van bezoek: juli 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank 878johanl
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Vlees is erg goed zoals je mag verwachten maar duur. Concept dat je ook voor alle bijgerechten apart moet betalen is ook niet meer van deze tijd.
Locatie is leuk en dat komt terug in de prijzen.

Datum van bezoek: mei 2019
Bedank Sparrow-D-E
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 juni 2019 beoordeeld

Wat een zalig vlees. Beter weinig vlees eten, maar dan af en toe ook echt goed vlees! Je mes hoeft bijna niet te snijden, zo mals. Zeer vriendelijk personeel. Keurig opgediend. Prima sfeer!

Datum van bezoek: november 2018
Bedank Rick d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Gauchos aan de Plas bekeken, bekeken ook

 

In Gauchos aan de Plas geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding