Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Rotterdam
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“Super gezellig”
Beoordeling van Vader Kleinjan Café

Vader Kleinjan Café
Een tafel reserveren
2
wo 23-10
20:00
Geclassificeerd als nr. 1 van 1.464 Restaurants in Rotterdam
Prijsklasse: US$ 0 - US$ 21
Gegevens restaurant
14 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Verwacht geen uitgebreide kaart, maar wat je krijgt is lekker aan een eerlijke prijs. Het terras is heerlijk om te zitten. Goede sfeer, vriendelijke en vlotte bediening. Een verborgen parel!

Datum van bezoek: september 2019
1  Bedank yanav254
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (108)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

4 - 8 van 108 beoordelingen

9 september 2019 beoordeeld

Niks anders te zeggen dan top service! Vriendelijke bediening en gezellige sfeer. Zeker een aanrader.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank Don B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 september 2019 beoordeeld

Eergisteren een hapje gaan eten met mijn ouders bij Vader Kleinjan. Een kleine kaart, maar precies groot genoeg en voor ieder wat wils. We waren met 3 personen en werkelijk alle 3 waren we blij verrast met wat we voorgeschoteld kregen. De eigenaar en het personeel namen goed de tijd voor ons en zijn ook niet vies van een gezellig praatje. Na een gezellige avond zijn ze goed voldaan vertrokken richting huis! Keep up the good work en tot snel!

Datum van bezoek: september 2019
Bedank Samantha d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 september 2019 beoordeeld

Met z'n vieren hier gegeten en dat was een uitstekende ervaring. Een eenvoudige kaart, uitstekende bediening en uitstekend eten en als vier Limburgers stoofvlees niet kunnen beoordelen, dan weten wij het ook niet meer.

Datum van bezoek: september 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank HollandsenLimburgs
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Een prachtige locatie voor een hapje en een drankje. Het eten is erg lekker en wat het hier helemaal super maakt is de persoonlijke service. Ik kom hier zeker vaker terug.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank elroie
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Vader Kleinjan Café bekeken, bekeken ook

 
Rotterdam, Zuid-Holland
Rotterdam, Zuid-Holland
 
Rotterdam, Zuid-Holland
 

In Vader Kleinjan Café geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding