Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“zeer nette en goed gelegen accomodatie”
andere reiziger heeft deze accommodatie geboekt
Woonkamer
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Woonkamer
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Woonkamer
Dakterras
6 slaapkamers. Identiek. De bedden kunnen tegen elkaar geschoven worden
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Woonboot -
6 slaapkamers, 6 badkamers, met plaats voor 15 gasten
Rotterdam, Zuid-Holland

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 4 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

sarahT524 ...
Grimbergen, België
Niveau 2 bijdrager
5 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“zeer nette en goed gelegen accomodatie”
Beoordeeld op 19 november 2019 voor een verblijf in november 2019

zeer verzorgde woonboot, centraal gelegen in centrum Rotterdam
Kamers zijn doordacht ingericht en elk voorzien van eigen sanitair.
leefruimte mooi aangekleed en voorzien van alle nodige comfort evenals de keuken. helemaal geen bekrompen gevoel op de woonboot - er is echt een goed ruimtelijk gevoel
parking nabij (betalend), op wat verdere afstand gratis ( info verkregen via gastvrouw)

ideaal voor groepen tot 12 à 15 personen

Datum van verblijf: november 2019
Je leeftijdgroep 35-49
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
TimRook
Rotterdam, Nederland
Niveau 5 bijdrager
61 beoordelingen
28 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 23 nuttige stemmen
“Absolute aanrader”
Beoordeeld op 21 november 2018 voor een verblijf in oktober 2018

Zeer mooie en luxe accomodatue op een hele unieke locatie in hartje Rotterdam. De kamers / hutten zijn zeer compleet met mooie badkamer.

Datum van verblijf: oktober 2018
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Dream1236 ...
1 beoordeling
Beoordeeld op 21 november 2018 voor een verblijf in september 2018

Datum van verblijf: september 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
KerstinWa ...
Korschenbroich, Duitsland
1 beoordeling
Beoordeeld op 26 september 2019 voor een verblijf in september 2019

Datum van verblijf: september 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt Tripadvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen