Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Suite Hotel Pincoffs
Hotels in de buurt
US$ 133
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Zwembad
US$ 123
US$ 104
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Hotel New York(Rotterdam)
US$ 127
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
nhow Rotterdam(Rotterdam)
US$ 122
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Rotterdam Marriott Hotel(Rotterdam)
US$ 174
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
US$ 55
Booking.com
Zie aanbieding
SS Rotterdam(Rotterdam)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 91
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Restaurant
  • Roomservice
Besparingsmelding! 10% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 10% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 101 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

US$ 183
US$ 164
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Hilton Rotterdam(Rotterdam)
US$ 175
Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
US$ 124
US$ 92
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Beoordelingen (486)
Beoordelingen filteren
486 resultaten
Waardering van reizigers
407
63
10
3
3
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
407
63
10
3
3
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
11 - 16 van 486 beoordelingen
27 februari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat een fantastisch hotel is dit zeg. Het is sjiek/statig, charmant en knus tegelijk. De kamers zijn zeer luxe en sfeervol ingericht, waarbij oude elementen van het douanepand zijn behouden. Het personeel is kundig spontaan en behulpzaam, wat het verblijf extra prettig maakt. Het heerlijke ontbijt zorgt na een heerlijke nacht ook nog eens voor de puntjes op de i.
Dit hotel is een aanrader aan iedereen!

Verbleef: februari 2018, reisde met een partner
Bedank Kevin F
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ludovicus000, Eigenaar van Suite Hotel Pincoffs, reageerde op deze beoordelingGereageerd 2 maart 2018

Beste Kevin F, wauw! Van zo'n mooie review worden we even helemaal stil. En ook erg blij. We hopen dat u ook verbaal onze ambassadeur wilt zijn. Veel dank en graag tot een andere keer in Suite Hotel Pincoffs, het eerste boutiquehotel van Rotterdam.
Met een hartelijke groet, Karen, Edwin & Team Pincoffs

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 februari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Een hotel waar alles tot in de puntjes geregeld is van aankomst tot vertrek. Vriendelijk personeel, heerlijke kamer.
Minpuntjes? Erg veel electronica in kamer, toen ik had uitgevogeld hoe de iPod connector werkte, was mijn badwater al weer koud

Verbleef: februari 2018, reisde met een partner
Bedank Eten1962
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ludovicus000, Eigenaar van Suite Hotel Pincoffs, reageerde op deze beoordelingGereageerd 20 februari 2018

Beste Eten1962,
Hartelijk dank voor de vriendelijke woorden! We hopen dat u een echte Pincoffs-ambassadeur wilt worden.
En wat de elektronica betreft: een systeem om je eigen muziek te streamen, gratis handy mobiele telefoon, espresso-machine met illy koffie... Je zou er toch bijna blijven wonen. Gelukkig is er ook niet-elektronisch comfort als mooi uitzicht, een rijksmonumentale omgeving, comfortabele boxspringbedden van Auping, dikke badjassen, slippers, onze heerlijke badproducten van Bulgari ;-) Mmmmmmm.
Graag tot een andere keer bij ons in Rotterdam. Met een hartelijke groet, Karen, Edwin & Team Pincoffs

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 januari 2018 beoordeeld

Mensen komen oprecht vriendelijk over, je voelt je er meteen thuis. Fijne ruime kamer, voorzien van alles wat je nodig hebt, inclusief koffie en thee. Check out op zondag tot 1.00 uur, ontbijt tot 13.00 dus geen haast nodig!

  • Verbleef: januari 2018, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
1  Bedank Pieter T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ludovicus000, Eigenaar van Suite Hotel Pincoffs, reageerde op deze beoordelingGereageerd 23 januari 2018

Beste Pieter T, heel veel dank voor de review. We zijn blij dat je hebt genoten van de kamer en de ruimte ontbijttijden bij Pincoffs. Met live cooking. We bereiden alles vers waar je bij staat en bedienen bij je aan tafel. Helemaal relaxed. Heb je de klokken gezien? Die staan niet voor niets stil, op 10 over 2 ;-)
Met een hartelijke groet, Team Pincoffs

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 december 2017 beoordeeld

We hebben genoten van ons 2-daagse verblijf in dit prachtige hotel. De kamer op de 3de etage was tiptop in orde, het ontbijt kraakvers en super lekker. Het personeel verdient een dikke 10, ze waren allemaal even vriendelijk en behulpzaam. Alles bij elkaar een echte aanrader! Proficiat!

  • Verbleef: december 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Chris V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ludovicus000, Eigenaar van Suite Hotel Pincoffs, reageerde op deze beoordelingGereageerd 23 januari 2018

Beste Chris V, wow, onze wangen blozen... Heel veel dank voor deze vriendelijke woorden! We hopen u graag weer terug te zien bij een volgend bezoek aan Rotterdam.
Met een hartelijke groet, Team Pincoffs

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 december 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Erg sfeervol en stijlvol hotel met vriendelijk personeel! Ruime kamers, prima ontbijt. Elke ruimte is met zorg gedecoreerd. En dat alles in een mooi historisch pand. Kleinschalig en dichtbij het centrum.

Verbleef: december 2017, reisde met een partner
Bedank Anja H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ludovicus000, Eigenaar van Suite Hotel Pincoffs, reageerde op deze beoordelingGereageerd 18 december 2017

Beste Anja, heel veel dank voor jouw prachtige review. Wij zijn je dankbaar!
Met een hartelijke groet, Karen, Edwin & Team Pincoffs

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken