Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Slechte service ”
Beoordeling van Jaffa

Jaffa
Geclassificeerd als nr. 333 van 1.463 Restaurants in Rotterdam
Gegevens restaurant
4 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Eten is goed maar zei dat ik mee wilde nemen. Vervolgens kreeg ik een tasje met eten en bedacht ik me dat ik toch binnen wilde eten. Toen werd ik weggestuurd omdat ik niet had aangegeven dat ik binnen wilde opeten. Er werd mij verteld bij een shoarmatent dat ze een tafelschikking hebben. Je hebt geen Michelin sterren restaurant. Ik betaal precies hetzelfde bedrag voor mijn eten als mensen die binnen willen eten maar wordt weggestuurd. Slechte service!

Datum van bezoek: september 2019
2  Bedank Floorv79
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (47)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 47 beoordelingen

11 september 2019 beoordeeld

Altijd lekker hier, jaren achterelkaar hebben zei de gouden kapsalon gewonnen En vaker ook in de kranten geweest zoals “Metro/AD als de beste shoarma tent van Nederland

Datum van bezoek: september 2019
Bedank Calvinstijn
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooie patat .lekkere knoflooksaus.
Mooie en lekkere kipshoarma.
Vriendelijk personeel.
Kids hebben genoten.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank AlMikaeel
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 mei 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Ben normalite een moeilijke eter,maar hier is de Lekkerste shoarma sinds ik hier al 19 jaar kom, constante kwaliteit elke keer weer,en gods wat is het altijd druk!! alsnog binnen maximaal 10minuten onze eten op tafel,mijn gezin is iedere keer tevreden:) proficiat heren

Datum van bezoek: mei 2019
1  Bedank Hendrik1955
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 april 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Echt verschrikkelijk, vlees is oud.
Een simpel broodje donner lijkt niet te slagen hier. Alleen maar vet, en plakkerige stoelen
Zonde van je geld!!

Datum van bezoek: april 2019
5  Bedank HMNed
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Jaffa bekeken, bekeken ook

Rotterdam, Zuid-Holland
Rotterdam, Zuid-Holland
 
Rotterdam, Zuid-Holland
 

In Jaffa geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding