Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
Expedia.com
US$ 128
Aanbieding bekijken
Priceline
US$ 122
Aanbieding bekijken
Hotels.comUS$ 128
Traveluro
ZenHotels.comUS$ 129
alle 15 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (200)
Beoordelingen filteren
200 resultaten
Waardering van reizigers
48
93
46
7
6
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
48
93
46
7
6
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 200 beoordelingen
Beoordeeld op 7 december 2021

Fijn verblijf gehad. Zeker voor herhaling vatbaar! Geweldig ontbijt en super dat er een lunchpakket werd gemaakt die we mee konden nemen. Ondanks de coronaregels waren ze erg mee denkend in oplossingen.

Datum van verblijf: december 2021
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Campanile.com - Louvre Hotels Group
Bedank Jelbrich
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Natasja Hoogenboom, Gastenservice/Front Office van Tulip Inn Leiden Centre, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 december 2021

Beste, bedankt voor de positieve recensie. Wij doen onze uiterste best om u en andere gasten ondanks deze lastige tijden, zoveel als mogelijk aan comfort te bieden. Fijn dat dit opvalt! Graag tot een volgende keer!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 november 2021

Goed gelegen hotel, wel zakelijke uitstraling, geen uitgebreide lounge of grote bar bijvoorbeeld.

Bij het boeken vond ik het verwarrend dat er 2 hotels zijn. Hoe zit dat?
Het zijn 2 hotels in 1 gebouw.
Op de 2e en 3e etage zijn de 3-sterrenkamers, op andere verdiepingen zijn luxere kamers en suites.
Maar iedereen maakt gebruik van hetzelfde ontbijtbuffet, bar, lounge, restaurant.

Parkeren kan bij het hotel: op Schipholweg 3 even tijdelijk parkeren, inchecken, dan volgens de instructies van de receptie naar achteren rijden en daar parkeren.

Datum van verblijf: oktober 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank 30pieterr
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Natasja Hoogenboom, Gastenservice/Front Office van Tulip Inn Leiden Centre, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 november 2021

Beste,

Hartelijk dank voor uw feedback en mooie beoordeling!

Ons hotel beschikt over twee hotels onder één dak. Het Tulip Inn*** en het Golden Tulip****.
Het verschil zit hem in de kamers. In de Tulip Inn (drie sterren) kamers zijn er minder faciliteiten voorzien, dan in de Golden Tulip (vier sterren) kamers. De twee hotels delen dezelfde lobby, bar en restaurant. Hier is voor gekozen, zodat er voor ieders wens iets te bieden is.

Graag tot een volgende keer!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 augustus 2021

Mooi hotel met unieke details, kamer zag er goed uit, vriendelijk personeel en fijn dat je fietsen kwijt kon en bagage. Alleen de haar/body dispenser in één zou ik minder fijn vinden als ik langer was gebleven.

Datum van verblijf: augustus 2021
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Golden Tulip Hotels - Louvre Hotels Group
Bedank 588ashley
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 juli 2021

Prima accommodatie in Leiden. We kwamen om 12 u aan, vriendelijke ontvangst. Tevens konden we gelijk inchecken en de auto in de achtergelegen parkeergarage kwijt voor 12,50 euro per nacht.

Nette, schone na er. Heerlijke douche.
Bedden niet heel hard, bijna wat te zacht. Gebruik gemaakt van het extra kussen, welke iets minder hard was. Ook heb je een waterkoker op de kamer, wat ook erg prettig is.

Ontbijt was prima, voldoende keus en voldoende voorraad. Je kreeg een eigen tang, om zo je brood en beleg etc te kunnen pakken. Goede oplossing.
Daarbij het 3 gangen diner in het arrangement gedaan. Voorgerecht had iets beter in verhouding kunnen zijn of iets verfijnder. Maar de rest was prima.

Hotel ligt opeens paar minuten lopen van hartje centrum. Ideaal.
Geen last van de weg voor het hotel gehad.

Datum van verblijf: juli 2021
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank pytsje m
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Natasja Hoogenboom, Gastenservice/Front Office van Tulip Inn Leiden Centre, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 juli 2021

Geachte heer/mevrouw Pytsje,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide review en mooie beoordeling. Wij zijn blij te vernemen dat u zo van uw verblijf heeft genoten. Wij hopen u in de toekomst nogmaals in ons hotel te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet,

Team Tulip Inn Leiden Centre

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 december 2020 via mobiele applicatie

Goed hotel. Nette kamer. Fijn op korte afstand van het stadscentrum. Goede maatregelen ivm corona, goed ontbijt en ook logistiek zaken goed geregeld en restaurant met vriendelijke bediening en goed eten.

Datum van verblijf: december 2020
Reistype: Reisde met een partner
2  Bedank jeanmT276DU
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken