Matig hotel wat zeer zeker de prijs niet waard is. Kamers zijn achterstallig qua onderhoud. Badkamers zitten vol kalk en stinken. Bedden zijn versleten.
Wij hadden bewust al voor een superior kamer gekozen maar dit was het simpel weg niet waard, ten opzichte van een normale kamer heb je grof weg 2 meter extra loze ruimte achter het bed.
Bediening in het restaurant en ontbijtzaal zijn erg langzaam, bij het diner op de eerste avond moesten we meerdere keren vragen om onze drankjes, we hadden 3 gangen diner geboekt. Dit kregen ze niet voor elkaar in 2 uur terwijl wij hadden aangegeven weer weg te moeten. Restaurant was lang niet vol en de bediening vond hun telefoon belangrijker dan klanten. De welness is redelijk, de gangen zijn te krap voor de hoeveelheid mensen waardoor je vaak tegen elkaar aanloopt. De sauna's zijn wel okay, alhoewel ze niet de temperatuur halen die aangegeven staat. Verwarming in het zwembad staat laag tegenwoordig waardoor het minder prettig is.
Overall dus een matig en veel te duur hotel waar we niet nogmaals naar toe zullen gaan.Meer
- Gratis wifi
- Bar/lounge