Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lekker terrasje”
Beoordeling van Scarlatti Restaurant

Scarlatti Restaurant
Geclassificeerd als nr. 39 van 323 Restaurants in Leiden
Prijsklasse: US$ 5 - US$ 24
Keukens: Nederlands
Beschrijving: 7 dagen per week geopend voor lunch en diner
Gegevens restaurant
Beschrijving: 7 dagen per week geopend voor lunch en diner
1 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk lunch op een lekker terrasje. Een aanrader zijn de verzorgde broodjes. Thai Beef is heerlijk. Vriendelijke bediening en een prettige sfeer.

Datum van bezoek: juni 2018
Bedank 1857theoh
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (138)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

7 - 11 van 138 beoordelingen

10 april 2018 beoordeeld

We liepen hier binnen met een groep van 8 personen (zonder reservering) en kregen spontaan een grote zaal op de 1ste etage aangeboden. Heerlijk, geen zorgen of we misschien andere gasten zouden storen. Het eten was goed en het personeel was vriendelijk. Het was een fijne avond!

Datum van bezoek: april 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Sonja S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 april 2018 beoordeeld

Terras ligt tijdens de lunch goed in de voorjaarszon. Bediening is vriendelijk en snel. Lekkere cappuccino met een lekkere mini stroopwafel er bij. Wel vaker hier wat gedronken en gegeten en elke keer goed.

Datum van bezoek: april 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Ricjol
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 februari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten, goede bediening, echt prima! Lekker plateau met groenten en mandje brood. Ook de Pinot Grigio was lekker. Aanrader dus.

Datum van bezoek: februari 2018
Bedank Elaine H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 november 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben in dit drukke restaurantje geluncht. Voor een simpele lunch kun je hier prima terecht.
Persoonlijk vond ik de tafeltjes erg dicht op elkaar staan en dat werkte voor ons benauwend.
Kaart was gewoon niet vernieuwend en eten goed in orde.

Datum van bezoek: november 2017
Bedank Jeteketet
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Scarlatti Restaurant bekeken, bekeken ook

 
Leiden, Zuid-Holland
 
Leiden, Zuid-Holland
Leiden, Zuid-Holland
 

In Scarlatti Restaurant geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding