Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Booking.com
US$ 124
Aanbieding bekijken
Expedia.comUS$ 131
Hotels.comUS$ 131
PricelineUS$ 132
TravelocityUS$ 131
Vio.comUS$ 131
Agoda.comUS$ 131
alle 12 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (678)
Beoordelingen filteren
678 resultaten
Waardering van reizigers
237
283
112
31
15
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
237
283
112
31
15
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 678 beoordelingen
Beoordeeld op 16 oktober 2022

Bij aankomst prima geholpen door de receptie. We kregen een gratis welkomstdrankje in de gezellige mooi ingerichte brasserie. De kamer was netjes, het bad was naar mijn idee niet heel goed schoongemaakt maar het was wel een heel fijn bad. De matrassen waren heel zacht. Pasje van de kamer werkte 1x niet maar we zijn goed geholpen. Ontbijt was erg lekker, voor ieder dieettype is er genoeg te vinden.

Datum van verblijf: oktober 2022
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Yaelvdk
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 15 september 2022

Het hotel ziet er op het eerste gezicht prima uit.
De doucheruimte zou gebaat zijn bij een renovatie; het bad is klein als je wat groter bent, de doucheruimte en de ingang hiervan is krap en het is erg donker. Wij hadden een voetenbadje doordat het putje niet snel genoeg doorliep. Ook het toilet loopt niet fijn door waardoor meerdere spoelingen nodig zijn, zonde!

Wij hebben tevens moeten constateren dat we waarschijnlijk flink te grazen zijn genomen door bedwantsen. Vooral mijn partner zat onder de beten en bulten waar hij ruim anderhalve week later nog steeds last van heeft. Volgens het management zijn er geen sporen hiervan gevonden maar het feit dat wij voordat we hier logeerden nergens last van hadden spreekt dit tegen.

Wij maken vaker gebruik van deze best prijzige hotelketen maar hebben helaas moeten constateren dat de prijs/kwaliteitverhouding terugloopt waardoor we minder genegen zijn om deze bezoeken te continueren.

Datum van verblijf: september 2022
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
1  Bedank Twettepet
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 12 augustus 2022 via mobiele applicatie

Kamer was ok, driepersoonskamer. Jammer dat in de badkamer het ventilatie rooster wel erg smerig was. Balkon was fijn op de 2e verdieping.
Ontbijt vonden wij karig vergeleken met andere van der valk hotels. Medewerkers erg jong, niet echt beleefd en wat snauwerig om even een warm eitje te bakken. De mogelijkheid is er in het buffet waar iemand een ei of omelet kan bakken maar het gaat niet van harte. Er liep wel genoeg personeel rond dus dat was het probleem niet. Wij misten ook een bar. Je kunt beter het gezellige Leiden in, dan heb je een leukere avond dan in het hotel.

Datum van verblijf: augustus 2022
Reistype: Reisde met familie
Bedank 390denisez
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 10 juli 2022 via mobiele applicatie

Ik bezoek veel Van der Valk hotels en deze voldeed niet volledig aan de verwachtingen. Toch wel wat oud en gedateerd, ook geen mooi onderhouden pand. Kamer was verder prima met bubbelbad in souterrain. Diner was goed (op bediening na, wat een drama, maar dat komt wellicht door issues ivm COVID) en ontbijt was uitstekend. Jammer is de drankkaart van restaurant en met name de bar. 2 cocktails en wat standaard bier. Achteraf beetje spijt dat we in het hotel zijn gebleven, echt een avond vermaken lukt hier niet tov andere Van der Valk hotels. Vandaar 4 uit 5 score.

Kamertip: Ga voor een leuke avond de stad in, in hotel is niks te doen.
Datum van verblijf: juli 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Gee_rt86
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 13 mei 2022 via mobiele applicatie

Vandaag een nachtje naar van der valk Leiden.

We hadden de comfort kamer, niks op aan te merken een ruime kamer en een heerlijk bed. Een lekker balkonnetje. Geen aanmerkingen hierop. De kamer was schoon en was voorzien van alles wat je voor een nacht nodig hebt.

Na het inchecken op het terras gaan zitten, het was lekker weer dus dan is het extra genieten aan het water. We bestelde de borrelplank. Deze was goed gevuld en lekker divers. Een goed begin van een dagje weg.

In de avond hebben we gedineerd in het hotel. Dit was gezellig. Wel werden er door een medewerker tips gegeven als het gaat om professionaliteit zal ik des betreffende medewerker een tip willen geven dit niet in het restaurant te doen waar je gasten zijn. Het ging ik glazen van buiten meenemen niks mis mee maar feedback geven hoor je ergens anders te doen dan midden in het restaurant.

Het eten was heerlijk! Vooraf een krokante kip salade, als hoofdgerecht schnitzel en als toetje de martini pornstar. Alle gangen waren voortreffelijk! Mijn complimenten voor de kok.

Wij moesten rond 18:45 weg i.v.m. Een uitje in Katwijk en hadden dit gemeld zij hielden hier goed rekening mee.

Om 23:10 kwamen we weer terug in het hotel en we wilden de dag nog even afsluiten dus onderweg naar het restaurant kwamen we er achter dat deze dicht was. Dit was even een klein tegenvallertje ook omdat er op het bord stond dat het restaurant open was tot 00:00. Gelukkig had de receptie nog wat achter liggen wat we tegen een leuk bedrag konden meenemen.

We namen ons drankje mee naar de kamer en hebben even op balkon gezeten. Na ons drankje wilde we nog wat tv kijken. Helaas waren niet alle zenders aanwezig. Dit is op-zich geen probleem maar wel jammer.

Heerlijk geslapen in het bed, de douche ruimte is groot de douche zelf is nogal al klein. Wel lekker met een regen douche.

Het ontbijt buffet was heerlijk, genoeg keuzes en voor ieder wat wils!

Al met al een prima hotel!

Datum van verblijf: mei 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Sander G
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken