Vio.com
eDreamsUS$ 130
Etrip
StayForLong
Beoordeeld op 11 oktober 2021 via mobiele applicatie

We hebben hier een prettig verblijf gehad, maar ik vond prijs - kwaliteit niet in verhouding staan. Ik vond de prijs van één overnachting te duur.

Onze kamer was redelijk verouderd, maar erg ruim. Het bed lag lekker en was fris. Wat minder fris was waren de vieze gordijnen, vlekken (bloed?) op de stoel, de stoffige telefoon naast het bed en de schimmel in de afzuiging van de badkamer.

's Avonds hebben we gegeten in het restaurant en dit was een enorme tegenvaller, helaas. Het ontbijt daarentegen was weer lekker en uitgebreid. Personeel bij receptie was vriendelijk.

Datum van verblijf: oktober 2021
Beoordeeld op 9 oktober 2021 via mobiele applicatie

Na een lange tijd weer eens terug in Leiden en dan moet je er ook weer eens wat eten. Dus opnieuw gelunched bij het Van der Valk hotel en weer heel lekker gegeten. Absoluut een aanrader om ook daar eens heen te gaan. Bovendien geweldig geholpen door medewerker Wiko. Ik ga hier zeker weer terug komen!

Datum van verblijf: oktober 2021
Reistype: Reisde alleen
Beoordeeld op 26 september 2021 via mobiele applicatie

Mooie plek aan het water en langs de snelweg. Jammer genoeg niet op loop afstand van het centrum van Leiden. Net als het restaurant is het hotel ook kleinschalig en overzichtelijk. Mooie en schone kamers.
Jammer genoeg wel gehorig en als er dan een groot gezelschap op de gang is die het erg gezellig hebben is dit niet plezierig als je wilt slapen

Kamertip: Vraag om een kamer niet in de kelder, dit zijn kamers met 400
Datum van verblijf: september 2021
Beoordeeld op 13 september 2021

Goed hotel ontbijtbuffet diner uitdtekend. Receptie front backoffice behulpzaam. Wij hadden pech met slot van de fiets. Werden door personeel met hun bedrijfsauto naar fietsenmaker gebracht gehaald. KLASSE. Fam. Petiet

Datum van verblijf: september 2021
Beoordeeld op 28 augustus 2021 via mobiele applicatie

Ik heb de laatste tijd regelmatig in van der valks geslapen. Helaas is het hotel Leiden een oude bende. Het hoofdgebouw ziet er mooi uit maar de kamers in het souterrain zijn echt oud. Badkamer alleen met douchekop dus haren altijd nat. Schimmelvlekken. Als je binnen komt moet je meteen betalen….voelt niet fijn. De route van het entree naar de kamers matig aangegeven en trap op en af. Bedden superzacht, lakens te klein dus s nachts weer goed leggen…
Waren hier niet zo blij

Kamertip: Beter iets anders zoeken…..
Datum van verblijf: augustus 2021