Orbitz.com
Beoordeeld op 6 april 2022 via mobiele applicatie

Goede ligging dichtbij het centrum en het station.
Bezienswaardigheden zoals de Hortus Botanicus en Naturalis op loop afstand.
Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Schone en ruime kamers.
Prima ontbijt en diner.

Datum van verblijf: april 2022
Beoordeeld op 9 januari 2022

ik heb een prettig verblijf gehad na eerst de ellende gehad te hebben dat ik mijn kamer niet meer in kwam na een wandeling van anderhalf uur wat bleek hadden ze de kamer ook aan iemand anders gegeven heb een andere kamer gehad en gellukkig mijn spullen terug gekregen maar uiteraard dit als minder prettig ervaren

Datum van verblijf: januari 2022
Natasja Hoogenboom, Gastenservice/Front Office van Hotel Golden Tulip Leiden Centre, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 januari 2022

Beste, Spijtig om te horen dat het en en ander mis is gegaan bij uw verblijf. Fijn om te lezen, dat dit uiteindelijk is opgelost. Hopelijk mogen wij u nogmaals verwelkomen en mogen wij laten zien hoe het vanaf het begin goed kan gaan!

Beoordeeld op 3 januari 2022

Uitstekende service; ik kon eerder op de kamer en kon op de uitcheck dag langer blijven. Heel erg fijn!
Ik was met mijn dochter in Leiden ivm een examentraining. Door de lockdown was verder alles gesloten en kon ik dus nergens anders terecht. Het hotelpersoneel dacht goed mee, was erg vriendelijk.

Datum van verblijf: december 2021
Beoordeeld op 9 november 2021 via mobiele applicatie

Zeer goed hotel met privé parkeerplaats, goed ontbijt, zeer vriendelijk onthaal, zeer vriendelijke bediening, perfecte ligging op wandelafstand van het hotel.Wij waren hier met een bevriend koppel, en we hebben er zalig van genoten.Zeker voor herhaling vatbaar

Datum van verblijf: november 2021
Beoordeeld op 20 oktober 2021 via mobiele applicatie

De medewerkers zijn zeer behulpzaam en vriendelijk, goede faciliteiten aanwezig, kamer schoon en netjes. Ontbijt uitgebreid en vers. Hotel heeft een goede ligging tov openbaarvervoer (trein) en aan de rand van het centrum.

Datum van verblijf: oktober 2021
Natasja Hoogenboom, Gastenservice/Front Office van Hotel Golden Tulip Leiden Centre, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 oktober 2021

Beste Hanny R., hartelijk dank voor de onwijs goede review. Hier zijn wij natuurlijk heel blij mee. Graag tot snel in Leiden! Met vriendelijke groet,