“Top”

Keukens: Nederlands
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
5 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Waren hier weer een keer eten.
Altijd een heerlijke ervaring.
Goed personeel en heerlijke pannenkoeken. En ook genoeg keuze voor de bezoekers die niet zo van pannenkoeken houden.

Datum van bezoek: augustus 2020

5 juli 2020 beoordeeld

Bij ons onverwachte bezoekje aan Leiden moest er natuurlijk eerst even gezorgd worden voor de interne mens. Binnengelopen bij de eerste gelegenheid die er gewoon lekker normaal uitzag voor een snelle lunch. Buiten stond een bord met allerhande broodjes, maar op de gevel heel duidelijk dat het hier voornamelijk om pannenkoeken ging. En die hadden ze zeker, alle klassiekers en veel en veel meer. Lekker groot, goed van smaak en de bediening was vriendelijk en vlot. Voordeel van deze corona tijd is dat je ineens overal een stuk rustiger zit. Mijn vrouw had een broodje en die was ook gewoon prima. Prijs van de pannenkoeken viel me een beetje tegen, 9-15 euro is mijn inziens aan de hoge kant. Het restaurant is netjes, schoon maar het gekozen thema past zeker goed bij de naam en kan wel een upgrade gebruiken.

Datum van bezoek: juli 2020
23 februari 2020 beoordeeld

Ontvangst door serveerster bestaat uit een korte zin: 'daar is een tafel vrij', ze wuift naar ergens in de verte en weg loopt ze: dat is een vriendelijke ontvangst! Zoon heeft zin in een clubsandwich; staat niet op de gebrachte kaart. Die hebben we toch op een bord buiten gezien, of hebben we ons vergist?). Ook dranken staan er niet op. Restaurant ziet er op het oog schoon uit. Bestelling wordt opgenomen, er kan geen vriendelijk woord af, laat staan een lachje. Dan voel je je welkom!
We hebben ieder een pannenkoek: zoon met suiker; man met spek en vrouw met kaas (drie plakjes meegebakken, bijna de helft van de pannenkoek is niet bedekt, zo jammer, echter dat zien we vaker in zogeheten pannenkoekenrestaurants). De pannenkoeken zijn formaat wagenwiel en smaken redelijk/goed. Restaurant heeft een oud-hollandse thema wat het vooral goed zal doen bij toeristen. Als we klaar zijn en naar buiten lopen valt ons oog weer op het menubord dat blijkbaar wel bij dit restaurant hoort en waar een aantal gerechten opstaan die niet op de menukaart voorkomen. Vreemd!
Wat blijft hangen is de weinig vriendelijke bediening en de relatief hoge prijzen
(hartige pannenkoeken van eu 8,90 - 15,95).

Datum van bezoek: februari 2020
12 februari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Altijd een smakelijke bezoek, wanneer je kennis wil maken met het typische Hollandse eten van een grote diversiteit aan pannenkoeken. Kwam hier al met mijn kinderen.

Datum van bezoek: november 2019
4 februari 2020 beoordeeld

De pannenkoeken zijn lekker dun maar te weinig belegt. De pannenkoeken zijn erg groot en dan verwacht je ook dat de gehele pannenkoek gevuld is. Maar dat was helaas niet zo. Ze zijn wel goed van smaak. De bediening is ook erg vriendelijk.

Datum van bezoek: januari 2020

Reizigers die Oudt Leyden bekeken, bekeken ook

Leiden, Zuid-Holland

In Oudt Leyden geweest? Deel je ervaringen!