Afgelopen nacht voor 180€ (incl hond en toeristenbelasting) geslapen in dit hotel met mijn man. Bij het inchecken werd gevraagd hoe laat we wilden ontbijten ivm een “zakelijke groep” van tussen de 7-10 personen die er ook was.
Hoe zakelijk deze groep was hebben we tussen 00.30 en 01.30 uitgebreid mogen meemaken. Het totaal lazerus thuis komen in het hotel, schreeuwen, op deuren bonken, constant slaan met de deuren en rammen met de nachtingang, en “politie, doe open” pranks nam een uur in beslag.
De overlast was zo ongekend dat onze hond als de dood was en trillend naar de deur zat te staren in afwachting wat er ging gebeuren. Ik had zelf ook meermaals de angst dat zij in hun delirium onze kamer zouden proberen binnen te komen. De sfeer van deze “zakenlui” was zo baldadig dat ik niet de gang op durfde om hen aan te spreken hierop. S ochtends daarom meteen uitgecheckt zonder ontbijt. Want die groep zou ook komen ontbijten. Hier hadden wij totaal geen zin in na deze nachtelijke perikelen. In de ochtend hebben we hierover geklaagd. We zijn 0,0 tegemoet gekomen op het aanbod van een coffee to go voor in de auto na. Die hebben we maar afgeslagen. Met gierende banden… nooit meer hier boeken!
Dit hotel weet helaas niet om te gaan met groepen in combinatie met andere gasten. Als kers op de taart zat er ook nog grote stukken ontlasting van de vorige gast aan de toiletborstel. Gezien de behelpen reactie van de receptioniste over de overlast heb ik dit nog maar achterwege gelaten. Zinloos.
Bij een klacht kom je niet verder dan “ oh vervelend joh”. En dat voor dik 180€ per nacht! Een passende oplossing was wel op zijn plaats geweest voor dit geld. Voor dit bedrag lig je ook bij een ster meer, waar je wel nachtrust krijgt en een goede service. Voortaan zal ik dan ook weer daar slapen als ik in de stad ben. In dit hotel ben je als gast vogelvrij als je de pech hebt dat er asociale andere gasten verblijven. Geen aanrader.