Allesannie
Valkenburg, Nederland

Sfeervolle kamer op een prachtige locatie

4,0 van 5 bollen12 apr 2021 beoordeeldvia mobiele applicatie
Sympathieke ontvangst. Sfeervolle kamer met gelegenheid om zelf koffie en thee te maken. Alles aanwezig om evt je avondmaaltijd op de kamer te gebruiken. De locatie zelf is prachtig verbouwd, helaas konden we ivm covid het ontbijt niet in het restaurant nuttigen maar we ontvingen netjes op het afgesproken tijdstip een krat vol heerlijkheden op de kamer. Absolute aanrader!
Datum van verblijf: april 2021
Kamertip: Parkeren kan in de Morspoort garage op 1 minuut lopen vh hotel.
0.7 km van Boutique Hotel D'oude Morsch
Monumentale pand
2.2 km van Boutique Hotel D'oude Morsch
Meer hotels in Leiden bekijken
Beoordeeld op 15 februari 2021

Wij hebben het Valentijnsweekend bij d'Oude Morsch doorgebracht. Meestal zie je het alleen op de plaatjes: een roos op je bed bij aankomst, hartjesballonnen aan je bed. Maar hier hebben de medewerkers van hotel echt hun best gedaan om de Valentijnssfeer er in te brengen. Precies dat extraatje waar je altijd op hoopt als je een hotel boekt.
Verder was het schoon, leuk ingericht, zeer gezellig en vriendelijk personeel. ligging perfect. Het eten op de kamer was super geregeld met als klap op de vuurpijl een fantastisch champagneontbijt.

Datum van verblijf: februari 2021
Beoordeeld op 6 december 2020 via mobiele applicatie

Erg goed hotel voor een kort of lang verblijf. Goed ontbijt, erg schoon en aardige medewerkers die je ook graag de tips voor Leiden meegeven. Dineren kan bij de vele restaurants in Leiden (als ze weer open zijn natuurlijk)

Beoordeeld op 25 oktober 2020 via mobiele applicatie

Een super prettig verblijf. Relaxte sfeer, prettig ontvangst de medewerkers zijn erg aardig in de omgang.

Locatie is centrum leiden en de parkeergarage ligt op 150 meter.

Ivm corona alles goed geregeld. Heerlijk ontbijt, erg fijne kamer en lekker avondeten.

Al met al 5 sterren.

Datum van verblijf: oktober 2020
Beoordeeld op 1 oktober 2020

Het was samengevat een fantastische ervaring. Gastvrijheid ten top, vriendelijkheid, schoon, meedenkend, een práchtig hotel, een uitmuntend ontbijt! NIETS aan toe te voegen, niets te wensen. Centrum om de hoek, parkeren om de hoek, strand soort van om de hoek!

Beoordeeld op 17 september 2020

Uit in onze eigen stad omdat wij al jaren een keer bij jullie hotel wilde logeren. En onze verwachting is helemaal uitgekomen, mooie locatie, aardige mensen, goede kamer. Helemaal tevreden ! Zeker de moeite waard