Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Holiday Inn Leiden(Leiden)
US$ 136
US$ 117
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 88
US$ 82
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 164
US$ 121
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Gratis annuleren tot 27/07
Boek nu, betaal bij aankomst
US$ 128
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 145
US$ 133
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Ibis Leiden Centre(Leiden)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 136
US$ 110
ibis
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Bar/lounge
US$ 92
US$ 86
Agoda.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hilton Garden Inn Leiden(Oegstgeest)
US$ 132
US$ 95
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Besparingsmelding! 12% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 12% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 108 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

City Resort Hotel Leiden(Leiden)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 155
US$ 140
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Tulip Inn Leiden Centre(Leiden)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 110
Hotels.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Beoordelingen (122)
Beoordelingen filteren
122 resultaten
Waardering van reizigers
84
35
2
0
1
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
84
35
2
0
1
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
6 - 11 van 122 beoordelingen
23 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk schoon en gezellig kleinschalig hotel dichtbij het centrum! Als wij nogmaals in Leiden komen dan zeker in dit hotel. Fijne bedden en prima ontbijt. Vriendelijk personeel en heerlijk terras naast het hotel.

Verbleef: mei 2018, reisde met vrienden
Bedank Loontje33
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 mei 2018 beoordeeld

Mooie ligging aan de rand van het centrum. Wellicht is er tijdens zomeravonden wat geluidshinder van de nabij gelegen horecabedrijven...Het hotel is volledig gerenoveerd en stijlvol-modern ingericht. Uitstekend bed, heerlijk ontbijt, vriendelijk onthaal en bediening.

  • Verbleef: april 2018, reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank fvanvlem
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Nadine Z, Public Relations Manager van Boutique Hotel d'Oude Morsch, reageerde op deze beoordelingGereageerd 18 mei 2018

Het doet ons veel plezier om deze mooie review te lezen.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 maart 2018 beoordeeld

Fantastisch hotel, prima gelegen op een pittoreske plaats, Mooie en nette kamers die stijlvol ingericht zijn. Enkele details uit het verleden , toen het een legerkazerne was, zijn behouden en dit is erg leuk. Vooral het uitzonderlijk vriendelijk en behulpzaam personeel deed je onmiddellijk thuisvoelen . Je merkt dat mensen zoals Onno er graag werken . Echt top !

Kamertip: Beide zijden hebben een mooi uitzicht !
  • Verbleef: maart 2018, reisde voor zaken
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank chrismeeus2017
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Nadine Z, Guest Relations Manager van Boutique Hotel d'Oude Morsch, reageerde op deze beoordelingGereageerd 17 maart 2018

Dankjewel! Ik zal de lovende woorden over Onno delen met hem. Wij hopen jullie in de toekomst nog eens te morgen ontvangen in ons hotel.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 februari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat een heerlijk hotel! Vriendelijke ontvangst met tekst en uitleg over zowel de omgeving (binnenstad), het hotel en zijn geschiedenis, maar ook over de faciliteiten op de kamer. Sfeervol ingericht (industrieel), prachtig gerestaureerd. Mooie kamer met uitzicht op de poort. Heerlijk bed. Ontbijt dik in orde! Vers sap en smoothies, lekkere koffie en eitje wordt vers voor je gebakken naar je eigen smaak (met spek, kaas of tomaat). Gezellige sfeer! Aanrader!

Verbleef: februari 2018, reisde met een partner
Bedank Richard B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Nadine Z, Public Relations Manager van Boutique Hotel d'Oude Morsch, reageerde op deze beoordelingGereageerd 17 maart 2018

Dankjewel!!! Super om te horen!!! Wij hopen jullie in de toekomst nogmaals te mogen ontvangen.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 januari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat een geweldig hotel! Bijzonder vriendelijk en vlot personeel. Wij hadden een kamer op 1e verdieping met zicht op de molen. De kamers zijn ruim en naar de huidige tijd ingericht, erg smaakvol. S avonds kan het wat gehorig zijn op als andere gasten naar hun kamer gaan. Het ontbijt is uitgebreid en goed. Wij komen hier zeker nog eens terug!

Verbleef: januari 2018, reisde met een partner
Bedank TilletjeT
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Nadine Z, Guest Relations Manager van Boutique Hotel d'Oude Morsch, reageerde op deze beoordelingGereageerd 12 januari 2018

Wat leuk om te horen! Tot een volgende keer!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken