Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Van tevoren boeken
Waarom op TripAdvisor boeken?
  • Tourhoogtepunten & volledig reisschema
  • Eenvoudig online boeken
  • Gegarandeerd de laagste prijs
Meer informatie
  
Beoordelingen (456)
Beoordelingen filteren
456 resultaten
Waardering van reizigers
252
167
25
7
5
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
252
167
25
7
5
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
35 - 40 van 456 beoordelingen
Beoordeeld op 23 december 2017 via mobiele applicatie

Vriendelijke ontvangst. Met de audiotour krijg je heel veel informatie (ook weer niet teveel) over de prachtige ramen. Een echte aanrader om de audiotour bij te kopen. Als je deelnemer bent van de Bankgiroloterij heb je gratis toegang incl audiotour.

Datum van activiteit: december 2017
Bedank Anieta S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 december 2017 via mobiele applicatie

Een magistraal gebouw. Met prachtige raampartijen. Het donkerrode orgel is een fantastisch instrument...

Jammer dat de entree/winkel als een barrière dient om de kerk in te mogen....

Verdiensten kun je ook op een andere manier genereren...

Datum van activiteit: november 2017
Bedank Willem P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 december 2017

De Sint Jan is een prachtige kerk, welke het bezoeken zeker waard is. Alleen de enorme glas-in-lood ramen rechtvaardigen al een bezoek. Op de ramen worden op prachtige wijze Bijbelse taferelen uitgebeeld. Niet alleen de ramen maar ook het orgel is imposant. Deze kerk is zeker de moeite van het bezoeken waard!

Datum van activiteit: december 2017
Bedank Marc D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 december 2017

Mooie kerk. Een rondleding is leuk. In de winter ijn de glazen belicht waardoor de galzen buiten heel mooi te zien zijn

Datum van activiteit: december 2017
Bedank bramthatsme
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 december 2017

Als je er binnen staat - elke cent van de 6 € pp toegang waard - en je ziet de glasramen kan je het bijna niet geloven, maar in de 16de eeuw werd het werk van de makers van die glasramen niet te volle geapprecieerd. Men zag ze eerder als goede ambachtslui - wat ze natuurlijk ook waren - dan als echte kunstenaars. Dus ook toen al was je niet altijd sant in eigen land.
Naast de 16de eeuwse glasramen is er ook een modern, intrigrerend mozaïek raam. Die kleuren en vormen zag ik hier voor het eerst.
Al bij al een aanrader.

Datum van activiteit: december 2017
Bedank koenverheyenbe
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken