Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Leuke citytour door Dordrecht”
Beoordeling van E-motionss

E-motionss
Geclassificeerd als nr. 2 van 9 Tours in Dordrecht
Meer gegevens van de attractie
Attractiegegevens
Aanbevolen duur van bezoek: 1-2 uur
Beschrijving eigenaar: E-motionss bied georganiseerde tours door het historisch centrum van het prachtige Dordtse eiland. Op een ninebot, nieuwste onder de segway-achtige voertuigen, maken we een reis door de tijd op een uitvinding van de 21e eeuw. Waan je terug in de tijd als we rijden langs de mooie haventjes en oude grachtenpanden van het centrum van de oudste stad van Holland.
Nuttige informatie: Toiletten, Voedsel te koop
31 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Zondag 30 juli voor de eerste maal een tour gemaakt met de Ninebot samen met onze vrienden. Wat een ontzettende leuke manier om het centrum van Dordrecht te bezichtigen . Na eerst een uitgebreide uitleg en wat oefeningen konden we zonder problemen door het centrum toeren. We hebben ontzettend genoten mede dank zij de leuke begeleiding van Josh en Yvonne. Af en toe een stop voor wat uitleg over bijzondere punten in Dordrecht. En halverwege een koffiepauze met koek. Wat ontzettend leuk! Josh en Yvonne bedankt voor de leuke tour. We hebben enorm genoten en gaan zeker nog een keer de Biesboschtour doen!

Datum van activiteit: juli 2017
Bedank Susan v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (26)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
Filteren

7 - 11 van 26 beoordelingen

9 mei 2017 beoordeeld

Zaterdag 6 mei de Biesbosch toer gedaan met 4. Na duidelijke uitleg en beetje oefening het Biesbosch ingereden. Schitterende manier om zo het mooie natuurpark te verkennen. Hebben een enorm toffe tijd gehad en als we nog eens in dordrecht zijn, zeker om nog eens te doen!!! Een echt aanrader!!!

Datum van activiteit: mei 2017
Bedank Vera_Eddy
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Josh_Steeds, Eigenaar van E-motionss, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 mei 2017

Super lief!
Wij vonden het ook erg gezellig.
Sportieve groeten uit Dordrecht!

Josh
Team e-motionss

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 september 2016 beoordeeld

Zaterdag 17/09/2016 met z'n 4tjes de stadstour gemaakt met de ninebot. Na een korte introductie en een oefenrondje een fantastisch leuke tocht onder leiding van Josh. Verrassend wendbaar en toch heel erg stabiel reden we achter elkaar aan. Zelfs door de drukke (en langste) winkelstraat (van Nederland) was een fluitje van een cent. Halverwege werd er nog een rustmomentje ingelast en uit de rugzak van Josh kwam koffie en koek, goed geregeld! Na afloop werd er een leuk filmpje toegezonden en konden we het ook nog even terugzien. Klasse! Ik kan het werkelijk iedereen aanbevelen.

Datum van activiteit: september 2016
Bedank Anoniem A
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Superleuke tour gedaan door de stad. Duidelijke instructie van de ninebot vooraf, daarna zelfverzekerd de stad doorgereden. Josh en Yvonne erg behulpzaam en vriendelijk. Leuk om de dag erna een filmpje van de rit te ontvangen. Een absolute aanrader!

Datum van activiteit: september 2016
Bedank Drieën B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Bekijk meer beoordelingen
2 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

leuke ervaring en goede persoonlijke begeleiding door Josh. Hoop gelachen en een informatieve toer. Als toetje een leuk kort filmpje als herinnering. Too!

Datum van activiteit: augustus 2016
Bedank FeddoB1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die E-motionss bekeken, bekeken ook

 
Dordrecht, Zuid-Holland
Dordrecht, Zuid-Holland
 

In E-motionss geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding