Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Hotels.com
Booking.com
US$ 231
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 06-08-21
FindHotel
US$ 368
US$ 228
Aanbieding bekijken
Expedia.comUS$ 232
eDreamsUS$ 231
Trip.comUS$ 368
alle 14 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (747)
Beoordelingen filteren
747 resultaten
Waardering van reizigers
429
256
34
13
15
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
429
256
34
13
15
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 747 beoordelingen
Beoordeeld op 16 mei 2021 via mobiele applicatie

Wij hebben bij dit Van der Valk hotel een overnachting gedaan om door te reizen naar Zeeland. Het is een prachtig hotel met een standaard zeer grote kamer met een heerlijke badkamer. Een apart toilet naast de badkamer wat erg fijn is. Bij aankomst vers fruit op de kamer, helemaal top. Vanwege de Coronabeperkingen was het eten online te bestellen en kon beneden bij de receptie worden afgehaald. Was overigens prima verzorgt, het ontbijt kon worden afgehaald middels een buffet in het restaurant. Op de middag kun je gebruik maken van het terras. Misschien een tip, de kamer is erg groot en er is best veel ruimte over. Tijdens de Coronaperiode zouden twee stoelen met een klein restaurant tafeltje niet misstaan. Nu moet je eten aan een klein salontafeltje wat net te klein is. Verder prima verzorgt en zeer vriendelijk personeel.

Datum van verblijf: mei 2021
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank w_willemsen27
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 oktober 2020 via mobiele applicatie

Voor mijn 50e verjaardag had ik grote plannen maar Covid-19 gooide roet in het eten. Uiteindelijk besloot ik mijn moeder mee te nemen naar het plaatselijke Van der Valk Hotel voor een overnachting met dîner en ontbijt. Dat je daar lekker kon eten wist ik al en overnachtingen in andere Van der Valk hotels waren altijd plezierig geweest. Op de dag van mijn verjaardag stapten we gewoon op de stadsbus die zijn eindpunt bij het hotel had. We werden vriendelijk ontvangen en vonden op onze kamer een paar verjaardsgsverrassingen. Heel attent. We zaten op de 13e verdieping dus we konden ver kijken. De kamer was comfortabel met goede bedden en een heerlijke regendouche. Wij dineerden a la carte. De porties waren echt groot. Je krijgt wel waar voor je geld. Het ontbijtbuffet is fantastisch. We gingen dan ook zeer voldaan naar huis. Ook al was dit niet wat ik oorspronkelijk voor ogen had, heb ik er enorm van genoten. Van der Valk Hotel is een heerlijk hotel en wie naar Dordrecht komt, bevelen we het van harte aan.

Datum van verblijf: oktober 2020
Reistype: Reisde met vrienden
3  Bedank Louise15101970
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 september 2020 via mobiele applicatie

Vroeg geboekt voor een goede prijs en op de dag bij aankomst na een erge drukke werkweek heerlijk tot rust bij Van Der Valk Dordrecht. Professionele en zeer vriendelijke ontvangst door receptie (zeer goede maatregelen in tijden van Corona), zodat de gasten veilig kunnen verblijven. Luxe kamer is zeer comfortabel en in combinatie met uitzicht vanuit 10e etage maakt het dagje rust nog zeer aantrekkelijk. Ben benieuwd naar hun restaurant voor diner en ontbijt.

Datum van verblijf: september 2020
Reistype: Reisde alleen
2  Bedank Animefan1980
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 september 2020 via mobiele applicatie

In dit hotel van een heerlijke lunch genoten. Je kan zo wel van een lunch buffet gebruik maken als a la cart lunchen. Wij hadden gekozen voor van de kaart en daar zeker geen spijt van, prijs kwaliteitsverhouding is voldoende.

Datum van verblijf: september 2020
Reistype: Reisde met familie
2  Bedank RichardKeus
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 augustus 2020 via mobiele applicatie

Heerlijke ruime kamer, groot 2 persoons bad, goed bed, prima uitzicht en keurig schoon.. wat verwacht je nog meer? Wij zijn heel erg tevreden fijn verblijf hier! Pluspunt apart toilet op de superieur kamers.

Datum van verblijf: augustus 2020
Reistype: Reisde met een partner
Bedank randyhO3316QU
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken