Vio.com
Trip.comUS$ 88
Beoordeeld op 20 maart 2023

De kamer was erg klein, de badkamer heel erg klein. De deur van de douche kon niet helemaal open omdat de wastafel in de weg zat. Het toilet zat tussen de douchewand en de muur gepropt, bewegingsruimte was er niet. Geen plek om toiletartikelen neer te leggen. Kamer erg ongezellig. Bedden laag, matras was goed.

Datum van verblijf: maart 2023
Beoordeeld op 12 februari 2023

De kamer stonk naar riool en veel te weinig personeel in restaurant. Hoewel ze hun best doen is een hotel runnen met 2 personen voor receptie en restaurant echt veel te weinig. Kamer prijzen veel te hoog

Datum van verblijf: februari 2023
Beoordeeld op 31 december 2022

Veel herrie, geen oog dicht gedaan. Deuren slaan, douchen die herrie maken. Veel geluid overlast de hele nacht en ochtend. Douche heel klein, 1 persoon per keer erin. Kamer koud kreeg het niet warmer. Bedden waren prima.

Datum van verblijf: december 2022
Beoordeeld op 6 november 2022

Oké hou je vast, onder het bed lag stof van in ieder geval, 3 weken. Deurklink van de douchedeur zit los. Dus je kunt er in het ergste geval niet uit. Daar betaal je veel voor en oplossen kan niet? Ik heb vandaag bij de receptie gestaan omdat het niet redelijk is wat hier gebeurt. In 2 hotelkamers die we hadden geboekt, was stof en een spinnenweb. Wel leuk zo met halloween, maar dan wil ik wel minder voor de service betalen. Maar ik kon geen paar tientjes terugkrijgen, dat is teveel werk. Let op waar je zaken doet.. als dit niet wordt opgelost, dan komen we absoluut niet meer bij Bastion. Personeel is allemaal heel lief en wil ik niks van zeggen. Maar stof op je kamer en de deurklink die stuk is van de douchedeur, wordt afgedaan met een drankje.. als dit zaken doen is, kan ik volgens mij makkelijk concureren door af en toe een schoonmaker in te huren en weinig onderhoud te plegen. Ik heb foto's, dus ik kan het ook nog aantonen. Oh ja en er zat een vlek op een sprei en het was een witte vlek, erg gezellig allemaal.

Datum van verblijf: november 2022
Beoordeeld op 13 mei 2022 via mobiele applicatie

Bastion Dordrecht is een echt Bastion Hotel waar je beter met grote snelheid voorbij kan rijden.
Na een positieve ervaring in Eindhoven dacht ik ook een fijn verblijf van 3 dagen in dit hotel te hebben.
Wat een teleurstelling dat dit Hotel nog steeds een echt Bastion Hotel is met al de negatieve details die ik ken van een echte Nederlandse keten.
Personeel was heel vriendelijk maar lijden onder het slechte management vanuit het hoofdkantoor in Utrecht. ( wacht nog steeds op een antwoord).
Jammer maar voor mij is het duidelijk, wees heel voorzichtig met bastion hotels.

Datum van verblijf: mei 2022