Oké hou je vast, onder het bed lag stof van in ieder geval, 3 weken. Deurklink van de douchedeur zit los. Dus je kunt er in het ergste geval niet uit. Daar betaal je veel voor en oplossen kan niet? Ik heb vandaag bij de receptie gestaan omdat het niet redelijk is wat hier gebeurt. In 2 hotelkamers die we hadden geboekt, was stof en een spinnenweb. Wel leuk zo met halloween, maar dan wil ik wel minder voor de service betalen. Maar ik kon geen paar tientjes terugkrijgen, dat is teveel werk. Let op waar je zaken doet.. als dit niet wordt opgelost, dan komen we absoluut niet meer bij Bastion. Personeel is allemaal heel lief en wil ik niks van zeggen. Maar stof op je kamer en de deurklink die stuk is van de douchedeur, wordt afgedaan met een drankje.. als dit zaken doen is, kan ik volgens mij makkelijk concureren door af en toe een schoonmaker in te huren en weinig onderhoud te plegen. Ik heb foto's, dus ik kan het ook nog aantonen. Oh ja en er zat een vlek op een sprei en het was een witte vlek, erg gezellig allemaal.