Prima verblijf in de geheime tuinkamer. Volledige privacy.
Restaurant is uitstekend. Ontbijt heerlijk. In winkel zijn leuke en lekkere dingen volop te koop
Ligt op loopafstand van het centrum. Uniek!!!
- Gratis wifi
- Gratis parkeren
Prima verblijf in de geheime tuinkamer. Volledige privacy.
Ligt op loopafstand van het centrum. Uniek!!!
Weer heerlijk gegeten hier. Al meerdere keren hier een lunch gedaan en iedere keer was het super lekker. Het was zeer druk maar je zag dat de bediening hun best deed en dat is wat telt ! We komen zeker weer terug.
Wij hebben 3 nachten geslapen in 1 van de huisjes op t water! En wat een prachtige tuin hebben ze.
Zeer leuk en gezellig verblijf gehad met lekker eten in de middag en avond! Veelal producten uit eigen kweek en dat trekt ons ten zeerste
Het ontbijt vonden wij persoonlijk iets minder
De sfeer en inrichting zijn wonderschoon. De tuin is een plaatje. Maar wat een schril contrast met het restaurant: zeer slechte bediening én onsmakelijk eten. Voorbeeld? Tot drie keer toe het verkeerde biertje krijgen, zonder excuus. Vervolgens kregen twee van ons ook een verkeerd hoofdgerecht. Geen poging van personeel om dit recht te zetten. Etc etc. Doodzonde van zo een mooie plek!
Met mijn dochter en kleindochters een afternoon tea gereserveerd, maar wat viel dat tegen!!!
Het bestond uit wat stukjes cake, brownie, carrotcake en scones. Dat was allemaal best lekker, maar het hartige deel was niet meer dan wat dun gesneden zuurdesembrood met smakeloze huisgemaakte pesto, zanderige kruidenkaas en wat blaadjes rucola met wat zalm.
Uitermate fantasieloos en smakeloos. En dat voor € 25,00 per persoon. Echt schandalig !!!!
Bediening overigens in orde, maar in de keuken moeten ze nog heel veel (bij)leren.
Annelies
Hier met tweetjes geluncht. De locatie is super. Ruim opgezet met mooi buitenterras met als extra bonus de tuin.
Maar het gaat om het eten en dat was prijzig em niet lekker. Je moet een held zijn om brood met zalm te verpesten. Hier is het gelukt