Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Expedia.com
US$ 102
Aanbieding bekijken
Booking.com
US$ 103
Aanbieding bekijken
Agoda.com
US$ 82
Aanbieding bekijken
Hotels.comUS$ 102
Priceline
ZenHotels.com
alle 17 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners voor één kamer met variabele bezettingsregels zoals verstrekt door de accommodatie en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (272)
Beoordelingen filteren
272 resultaten
Waardering van reizigers
83
117
49
16
7
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
83
117
49
16
7
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
5 - 10 van 272 beoordelingen
Beoordeeld op 13 augustus 2021

Fantastische locatie. Hartje centrum met mooie terrassen. Vriendelijk personeel. 's Ochtends lekker uitgebreid ontbijt. Zeker weer boeken als we weer naar Delft gaan. Kamer was ruim en schoon. Aanrader.

Datum van verblijf: augustus 2021
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Nonkel112
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 augustus 2021

Zeer gastvrije ontvangst super vriendelijk personeel en een gevoel om thuis te zijn .
Dank jullie wel voor deze 2 mooie dagen we komen zeker weer terug
Het ontbijt was goed geregeld alleen een broodmes om de heerlijke broodjes te snijden is een tip voor de volgende keer als we weer komen

Datum van verblijf: augustus 2021
Reistype: Reisde met familie
Bedank psvanbaal
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 augustus 2021

Royal Bridges is een mooi oud hotel, zeer schoon, ligt op een perfecte locatie ten opzichte van het centrum aan een van de mooiste grachten van Delft. Heel vriendelijk personeel. Grote kamer (109) met ligbad. Zeer confortavel.

Datum van verblijf: juli 2021
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
1  Bedank theavandenbekerom
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 juli 2021

Wij hadden een kamer op de eerste verdieping met uitzicht op de gracht. Hele ruime kamer voor twee personen. Wij vonden het bed prima en de badkamer had zowel een bad als een douche los van elkaar. Op warmere dagen is het wel een beetje behelpen in dit hotel want er is geen klimaatbeheersing of iets dergelijks waardoor wij wat slechter hebben geslapen. We vonden het ontbijt prima, maar daar is zeker nog ruimte voor verbetering wat betreft aanvullen van de missende producten.

Datum van verblijf: juli 2021
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Iris-meetthelocals
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 juli 2021

Prima hotel: goede locatie, nette kamer en vriendelijk personeel. Nadeel is dat er geen douchegordijn om de douche hing (gratis zwembad na drie douchesessies). Onze kamer lag op de tweede verdieping en ‘s morgens bleek dat we recht naast de afzuiging sliepen. Stonk enorm, dus ramen dicht.

Datum van verblijf: juli 2021
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank X540QWannev
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken