Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Expedia.com
US$ 104
View deal
Hotels.com
US$ 104
View deal
Agoda.com
US$ 116
US$ 85
View deal
BESPAAR US$ 31
Booking.comUS$ 103
PricelineUS$ 96
Trip.comUS$ 116
alle 16 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners voor één kamer met variabele bezettingsregels zoals verstrekt door de accommodatie en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (253)
Beoordelingen filteren
253 resultaten
Waardering van reizigers
73
108
49
16
7
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
73
108
49
16
7
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
5 - 10 van 253 beoordelingen
Beoordeeld op 24 augustus 2020

Beoordeling gemiddeld voor ons. Ligging van het hotel is uitstekend. Ontbijt prima (basis).
Mindere punten; ventilatie (kamer BG aan de binnenplaats), s nachts alles dicht moeten doen, anders kan iedereen naar binnen lopen of je hebt last van de rokers die bij je raam zitten midden in de nacht.
De hygiëne kan iets verbeterd worden (haren van een ander vind ik niet fris) kan gebeuren, liever niet.
Er mag wel weer onderhoud gepleegd worden.

Datum van verblijf: augustus 2020
Reistype: Reisde met een partner
Bedank tessab685
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 augustus 2020 via mobiele applicatie

Mooi hotel en een mooie opgeknapte kamer met een Nespressomachine. De kamers zijn schoon en netjes, ontbijt is goed verzorgd, al is het niks bijzonders. Ventilatiemogelijkheden zijn beperkt op de begane grond aangezien iedereen dan zo je hotelkamer binnen kan lopen. Tijdens deze hittegolf (30-35 graden) is een airco op een hotelkamer geen overbodige luxe. Nu dreef je ‘s nachts echt je bed uit door de warmte, wat weer niet bevordelijk is voor je nachtrust.
Personeel is vriendelijk en behulpzaam!

Datum van verblijf: augustus 2020
Reistype: Reisde met een partner
Bedank I4931FAannek
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 juli 2020

Hotel heeft goede voorzieningen, bijvoorbeeld ook afgeschermde parkeerplaats voor fietsen. Personeel heel prettig en behulpzaam. Heerlijke bedden.
Vloerbedekking op bovenverdieping (2) aan vervanging toe

Kamertip: kamers aan grachtzijde hebben mooi uitzicht
Datum van verblijf: juli 2020
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank 152keesd
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 juni 2020

Helaas zijn mijn partner en ik niet tevreden. Bij binnenkomst in het hotel zagen we dat ze in verbouwing zijn, erg jammer dat dit van te voren niet gemeld was. Er liepen schilders rond en we moesten langs een steiger naar de kamers toe. Erg ongezellig allemaal. Onze kamer was netjes, we kregen leuk uitzicht over de gracht. De locatie van het hotel is top. Bij uitchecken niemand gezien behalve schilders.

Datum van verblijf: juni 2020
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 279mandyv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 maart 2020

Perfect gelegen hotel: vlakbij het station; in hartje centrum met uitzicht op gracht.
Goede kamers: schoon, ruim; heerlijke bedden; koffieapparaat op de kamer.
Uitstekende receptie: Marisha really made our Day!

Datum van verblijf: maart 2020
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 680rolandd
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken