Beginnende met de positieve punten. Het ligt super mooi centraal. Het ontvangst is vriendelijk en de kamers zijn ruim en het ontbijt is prima (als het niet op is). Daar houdt het verder wel mee op.
De kamers zijn heel gehorig. Onze buren waren blijkbaar het pasje 's nachts kwijt en daar konden wij van mee genieten. In de ochtend wordt je gewekt door alle mensen die naar het ontbijt vertrekken.
De bedden zijn klein. We hadden 2 een persoonsbedden, met flinter dunne dekbedjes. Het vroor 's nachts en was daarmee oncomfortabel, geen extra kussens of dekbedden aanwezig in de kamer. Absoluut geen 4 sterren comfort.
De badkamer had een bad, maar wij hadden geen warmwater. Moesten terug naar de receptie om daar een melding over te doen. Uiteindelijk opgelost, maar waterkracht laat wat te wensen over. De wastafel is ook zeer minimalistisch.
Slechte voorzieningen wat betreft douche attributen en de handzeep hing van de muur af.
Het ontbijt is tot 11.00, maar om 10.00 was veel al op. Het werd zo beperkt bij gevuld dat er constant gevraagd moest worden of er nog iets was. Op een gegeven moment waren er geen kopjes en glazen meer en moest er uit papieren bekers gedronken worden.
Al met al zeker geen 4 sterren en ook de prijs niet waard.
Dit alles nog zonder te vermelden dat we om 23.30 werden gewekt door de beveiliging, omdat er lekkage was geconstateerd in de gang naast ons. De bovenburen hadden voor een waterspektakel gezorgd in hun badkamer en de verwachting was dat wij hier last van zouden krijgen.
We konden niet slapen vanwege het gedrup, maar gelukkig zelf geen water in onze kamer.