Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Tripadvisor
Delft
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“Gastvrijheid en lekker koffie”

't Walletje cafe lunch diner
Een tafel reserveren
2
vr 21-2
20:00
Geclassificeerd als nr. 8 van 299 Restaurants in Delft
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 10 - US$ 18
Keukens: Nederlands
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
Beschrijving: Sinds 1979, een sfeervol eetcafe met een gezellig terras in het historische centrum van Delft. Geliefd bij locals, studenten, toeristen, jong en oud. De plek voor illy coffee, homemade cakes, verse biologische lunches,wijn, bier en een lekker diner voor goede prijzen!
11 december 2019 beoordeeld

Mooie zaak, top service, goede espresso.
Personeel zeer vriendelijk en hulpzaam!
Ik kom zeker terug!

Datum van bezoek: maart 2019
Bedank Stefan0009
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (200)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 200 beoordelingen

6 december 2019 beoordeeld

Huisgemaakte carrotcake gegeten!
Super lekker! De latte macchiato erbij maakte het helemaal af!
De bediening is ontzettend vriendelijk!
De prijs kwaliteit verhouding is goed. Leuk adres in de binnenstad.
Cosy interieur.

Datum van bezoek: november 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Yossi M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 december 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Vanmiddag geluncht super leuke zaak als je binnen kom lekker knus.Koffie was heerlijk. Maar de geitenkaas salade was echt niet lekker zat geen smaak aan geen dressing op echt een tegenvaller.

Datum van bezoek: december 2019
Bedank jolandam996
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 december 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekker geluncht in ‘t Walletje. We lopen toevallig binnen. Er wordt meteen een tafeltje voor je gepoetst en gedekt. Het is druk maar je wordt gezien!
Glaasje wijn en we bestellen de lunchplank. €9,95 is een beschaafde prijs maar wat een feestje! Lekker peuzelen met een soepje, vers en verschillende broodsoorten en zalm, zelfgemaakte tonijnsalade etc! Kortom helemaal goed voor de lunch! We komen graag terug!

Datum van bezoek: november 2019
Bedank AnnaAdriana
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 september 2019 beoordeeld

Opnieuw zalig gegeten, goede kwaliteit - perfecte bediening- zelfs met grote groep iedereen gelijktijdig zijn/haar maaltijd. Smaakvol- heerlijke witte wijn-.. al met al geslaagde avond,! En dankbaarheid uitspreken dat wij bij hun hebben geboekt geweldig!

Datum van bezoek: september 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Ingrid-Jamaica-2018
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die 't Walletje cafe lunch diner bekeken, bekeken ook

 

In 't Walletje cafe lunch diner geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding