Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Snelle hap in gezellig kader”

't Walletje cafe lunch diner
Een tafel reserveren
2
zo 15-9
20:00
Geclassificeerd als nr. 7 van 299 Restaurants in Delft
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 10 - US$ 19
Keukens: Nederlands
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
Beschrijving: Sinds 1979, een sfeervol eetcafe met een gezellig terras in het historische centrum van Delft. Geliefd bij locals, studenten, toeristen, jong en oud. De plek voor illy coffee, homemade cakes, verse biologische lunches,wijn, bier en een lekker diner voor goede prijzen!
3 augustus 2019 beoordeeld

Heerlijke quiche en worteltaart gegeten! Goede prijs kwaliteit met snelle en vriendelijke service. We komen zeker terug!

Datum van bezoek: juli 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank J_en_B0365
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (187)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 187 beoordelingen

31 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Bij het walletje kun je prima eten tegen een redelijke prijs, een restaurant waar de klant op nummer 1 staat.

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank KarV7
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Al vele malen hier gedineerd. Het eten is erg lekker en alles wordt vers bereidt. Het is een relatief klein restaurant. Maar erg sfeervol en vriendelijke bediening. Echt een aanrader. Goed betaalbaar.

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank Photographer-DJ
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 juni 2019 beoordeeld

Heerlijk en eerlijke gezonde gerechten. Ook vegetarisch. Gezellig adresje voor binnen maar ook klein terrasje

Datum van bezoek: mei 2019
Bedank Benny127
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 juni 2019 beoordeeld

Ik was hier vandaag met mijn familie, er werd een 45-jarige bruiloft gevierd. We hebben een fijne ochtend gehad, heerlijke koffie met allerlei soorten gebak en in de middag een lunch met heerlijke tomatensoep, allerlei soorten broodjes met heerlijk vis, vlees en kaassoorten en nog bitterballen. De bediening was jong, zeer beleefd en ik verbaasde me, gezien hun jeugd, voor hun professionaliteit. Aan te bevelen voor wie een feestje wil houden. Als je dat wilt kun je ook nog gidsen naar dat restaurant laten komen om bezoekers op te halen voor een rondleiding door Delft. Een goed restaurant, ik kan niet anders zeggen.

Datum van bezoek: juni 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Afke W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die 't Walletje cafe lunch diner bekeken, bekeken ook

 

In 't Walletje cafe lunch diner geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding