Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Top voor afhaal”
Beoordeling van Daily Wok

Geen foto ontvangen
Heb je een foto?
Voeg deze dan toe!
Daily Wok
Geclassificeerd als nr. 149 van 299 Restaurants in Delft
Keukens: Chinees
Gegevens restaurant
5 maart 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Geen zin om te koken, maar toch zin in een goedkope en redelijk verantwoorde maaltijd? Dan ga je hier heen.
Je kan zelf samenstellen of kiezen uit een menu.

Datum van bezoek: maart 2018
Bedank patenmelisopreis
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (23)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 23 beoordelingen

29 juni 2017 beoordeeld

Bij de Daily Wok kan je voor ong. 6 euro een heerlijk wokmaaltijd afhalen of in de zaak opeten. Veel verse groente, ter plekke bereid. Er komt een mix van culturen en soms raak je met iemand in gesprek. De inrichting van de Daily Wok is basic, maar schoon.

Datum van bezoek: mei 2017
Bedank pipske
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 november 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Af en toe haal ik hier noodles met vlees en groente. Er zijn verschillende combinaties mogelijk. Je hoeft nooit lang te wachten, ondanks dat het erg druk is. De cha sieuw is erg mals en zou ik aanraden. Hier zit geen groente bij, maar die kun je er wel extra bij bestellen. De porties zijn qua hoeveelheid een prima avondmaaltijd.

Datum van bezoek: november 2016
Bedank DaanvdB
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 oktober 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Daily wok is een van de weinige plaatsten waar je voor weinig geld een grote (enigszins goede) maaltijd krijgt. En zoooo lekker. Je kunt er ook lekker zitten en het is vaak snel klaar. En wanneer je het mee wilt nemen kan je bij de balie gewoon een tasje meevragen.

Datum van bezoek: augustus 2016
Bedank unawaree
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 september 2016 beoordeeld

Wilt u niet lang wachten op eten vooral als u echt trek hebt dan bent u bij Daily Wok aan het goede adres want u krijgt zeker waar voor uw geld. gaat u maar kijken en eten zeker weten dat het niet bij een keer blijft.

Datum van bezoek: augustus 2016
Bedank jhbrug
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Daily Wok bekeken, bekeken ook

Delft, Zuid-Holland
 
Delft, Zuid-Holland
Delft, Zuid-Holland
 

In Daily Wok geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding