Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gezellig! Knus! Bier! ”
Beoordeling van Kobus Kuch

Kobus Kuch
Geclassificeerd als nr. 13 van 247 Restaurants in Delft
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Nederlands
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt
17 februari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Kobus Kuch, blijft mijn favoriete kroeg in Delft. Zelfs als ik geen bier wil drinken, dan maken ze hier heerlijke jus of thee. Het appelgebak mag niet gemist worden! Hele gezellige kroeg, voor een date of met vrienden. De spelletjes achterin de hoek wordt zeer gewaardeerd : D

Datum van bezoek: februari 2020
Bedank louisa0708
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (367)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 367 beoordelingen

31 december 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Ik hou van dit soort cafés, vol historie en nostalgie. Vlotte en attente bediening en goede porties.

Datum van bezoek: december 2019
Bedank mariellew997
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 december 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekker neergestreken op het terras van Kobus voor een warme chocolademelk met warme appeltaart. Met of zonder slagroom, altijd lekker. Leuke en vlotte bediening. Aanrader.

Datum van bezoek: december 2019
Bedank John821964
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 oktober 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk zitten op het plein en kijken naar al die mensen die langslopen.Genietend van een kopje koffie met de o zo bekende appeltaart van kobus kuch;een traktatie dat is het!!

Datum van bezoek: oktober 2019
Bedank helmaw2015
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 oktober 2019 beoordeeld

Wij waren hier tussen de middag en hebben heerlijk geluncht. Daar zagen we dat hun appeltaart beroemd is: we moeten dus nog een keer terug!

Datum van bezoek: oktober 2019
Bedank Ria V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Kobus Kuch bekeken, bekeken ook

 

In Kobus Kuch geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding