Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gezellige, hippe bar met lekker eten!”
Beoordeling van De Gist

De Gist
Geclassificeerd als nr. 38 van 249 Restaurants in Delft
Certificaat van uitmuntendheid
Gegevens restaurant
2 februari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

De Gist is een leuke en hippe bar. Via de QR code konden we snel bestellen via onze smartphone. We hebben niet lang moeten wachten op onze bestellingen, dit ging heel vlot. De bediening was ook erg vriendelijk. Het was druk in de bar en we hadden niet zo'n goede plaats. Even later lieten ze weten dat boven een beter plaatsje was vrij gekomen. Er was heel wat keuze aan eten. Superhandig dus dat je meerdere dingen kon bestellen. Prijs kwaliteit was het ook helemaal top. Hier komen we zeker nog eens terug als we in de buurt zijn!

Datum van bezoek: februari 2020
Bedank sjoukeschr
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (49)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

3 - 7 van 49 beoordelingen

12 januari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Met 7 personen onverwachts binnengelopen voor een borreltje. Deze bar heeft een aardige mogelijkheid je bestelling online te doen via het scannen van een code met je telefoon.

Bar is een beetje engels georiënteerd. Order, een paar glazen wijn en frisdrank en een bittergarnituur werd vlot na de elektronische bestelling, uitgeserveerd.

Muziek was een beetje jazzy en er heerste een gemoedelijke ietwat studentikoze atmosfeer.

Leuke gelegenheid om tijdens een stadsbezoek even wat te gaan drinken.

Datum van bezoek: januari 2020
Bedank 504pietv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 september 2019 beoordeeld

Beneden was er Oktoberfeest aan de gang. Wij waren bij een prime feest op de 1e etage. Leuke ruimte, niet te groot.
Super vriendelijke meid achter de bar, die dit feestje in haar eentje runde. Geweldige uitstraling!

Datum van bezoek: september 2019
Bedank Allain E
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 juli 2019 beoordeeld

Ik ben hier al verschillende keren geweest en ben nooit echt teleurgesteld. Heerlijke kleine gerechten en voor ieder wat wils. Vlees, Vis en Groenten. De gerechtjes kun je delen met je gezelschap. Veel heerlijke soorten bier op de tap. Ongedwongens sfeer je besteld zelf bij de keuken/kok je gerechten. Dat hoeft niet allemaal in een keer. Gewoon zolang je tijd en trek hebt. Mooie locatie schuin tegenover het Delftse centraal station.

Datum van bezoek: juli 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Denderen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 juli 2019 beoordeeld

In juni hebben wij hier ons trouwfeest geven. Vooraf werd er met ons mee gedacht, alles was mogelijk en het personeel is zeer vriendelijk. Een goed georganiseerde avond waar wij positief op terug kijken.
Bedankt voor het bijdragen aan een geweldig trouwfeest!

Datum van bezoek: juni 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank EyaWubben
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die De Gist bekeken, bekeken ook

 

In De Gist geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding